ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΘΗΝΙΟΥ

ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ;

 

Ξέρω πως θα ακούσω πάλι τα σχολιανά μου. Αλλά δε βαριέσαι. Άλλά, καλοί μου άνθρωποι, είμαστε με τα καλά μας;. Δήμος, Περιφέρεια και δεν ξέρω ποιοί άλλοι υπογράφουν. Καταφεύγουμε στον Πρωθυπουργό, για να μας φτιάξει, ένα δρόμο τον οποίο παρακολουθούσαμε απαθείς να καταρρέει;. Μετά, τι;. Εξορκισμός του κακού;.

Επειδή δουλειά μου, κυρίως είναι να διαβάζω, παραθέτω και το τι είπε ο Υπουργός Υποδομών. Πέρα από την παράγραφο για το “ντροπιαστικό¨ (θα παρατεθεί σε άλλη ανάρτηση ολόκληρος ο διάλογος με τον Βουλευτή Συρμαλένιο), σημειώνει αυτολεξεί: “Χρηματοδότηση θα βρούμε, αν δεν έχει η Περιφέρεια χρήματα, από το Υπουργείο Οικονομίας, αλλά η αρμοδιότητα είναι της Περιφέρειας. Πρέπει να είναι κατανοητό αυτό στον Αντιπεριφερειάρχη που είναι αρμόδιος. Δηλαδή και εμείς να κάνουμε το έργο, πρέπει να γίνει προγραμματική σύμβαση και να το κάνουμε εμείς, σαν Υπουργείο”.

Άρα;. Ο Πρωθυπουργός, δεν θα παραπέμψει στον καθ΄ύλην αρμόδιο κ. Σπίρτζη;.  Του κρατάμε μούτρα του Υπουργού και λέμε στο “αφεντικό” του να τον κάνει, ντα;.  Θεωρήσαμε πως διαπράττουμε μαγκιά, όταν απευθυνόμαστε απευθείας στον Αρχηγό της -όποιας- Κυβέρνησης, ή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;.

Τώρα τρέξτε και αφήστε τους μικρομεγαλισμούς και τις …θυμωσιάρικες πόζες. Όλοι. Ήδη, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο, χάθηκε.  Λόγω του δρόμου αν έχετε… ξακουστά.

Και λέω, εγώ ο εμπαθής: αντί να υποκλίνεστε σε κάθε λογής περισπούδαστους ειδικούς, μήπως πρώτα να μαζεύατε τους παλιούς, έμπειρους εργολάβους οικοδομών και εργατοτεχνίτες του νησιού, να σας πουν καμμιά πρακτική και γρήγορη λύση;. Έτσι για να την έχετε υπόψιν.

 

 

 

 

 

 

 

3 Απαντήσεις

  1. Ο/Η rousa λέει:

    την επόμενη σελίδα με τις υπογραφές των Ορφανού, Σιγάλα, Αργυρού, Ρούσσου την κατάπιες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *