“Το σκάνδαλο με τις υποκλοπές είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει  το ποτήρι” .

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΑΚΗ
“Ο κεντρώος χώρος που  λησμόνησε  αλλά  δεν θα ξανάξεχάσει πια τι σημαίνει Δεξιά, .
Η εικόνα εν Ελλάδι και ενώ το ημερολόγιο δείχνει την άφιξη του Δεκαπεντάγουστου, όλοι θα περίμεναν τα πολιτικά νέα να έρθουν  μετά την ραστώνη των διακοπών του νεοέλληνα. Όμως  η κυβέρνηση Μητσοτάκη φροντίζει να μην χανει ευκαιρία να μας εκπλήσσει δυσάρεστα.
  Αν δεν έφτανε ο μεγαλύτερος πληθωρισμός της τελευταίας 30 ετίας που σκαρφάλωσε στο 12 τοις εκατό , οι αποτυχημένες προσπάθειες να μοιράσει ψίχουλα επιδομάτων ενέργειας ενώ οι κολλητοί και ευνοούμενοι ολιγάρχες μας κατακλέβουν με την κυβερνητική του σφραγίδα , το αίσθημα ανασφάλειας αντιμετωπίσης των φυσικών καταστροφών και της καθημερινής αυξανόμενης βίας τότε το σκάνδαλο με τις υποκλοπές είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει  το ποτήρι .
  Πλέον και αναπόφευκτα κάθε δημοκράτης Πολιτης του μεσαίου χώρου που έδωσε την ευκαιρία ατην άκρο φιλελεύθερη Δεξιά να κυβερνήσει συμμετέχοντας σε ένα αντί Συριζα μέτωπο σήμερα δεν έχει άλλο δρόμο από την συνεργασία , την δημιουργία μιας μεγάλης προοδευτικής πλειοψηφίας.
  Η απλή αναλογική θα είναι η δημοκρατική απάντηση στις παρακρατικές  μεθόδους τηλεφωνικών παρακολουθήσεων της οικογένειας Μητσοτάκη που είναι παράδοση της να χρησιμοποιεί κάθε άνομο μέσο για να επικρατήσει .
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με τον Αλέξη Τσίπρα , μαζί με τις παραδοσιακές  δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου μας θα ξαναφέρουν πίσω τον ήλιο της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας .
Η ώρα των εκλογών , η ώρα του λαού έφτασε.
Πάμε Μαζί για την Αλλαγή και στις Κυκλάδες !”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *