“Το Νότιο Αιγαίο να μην γίνει…” Κολομβία “- Η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και  “να μην λάμπει δια της απουσίας της”

Χαράλαμπος Κόκκινος για τον Ανεξάρτητο Περιφερειακό Συνδυασμό ” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
  “Η διαρκής καταπάτηση αιγιαλού  και παραλίας  στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα , η  συνεχής “άνθιση”  αυθαιρέτων κατασκευών , οι τραμπουκισμοι  και οι βιαιοτητες  που είδαν το φως της δημοσιότητας- πρόσφατα στη Μύκονο, πιο παλιά στη Ροδο και σε άλλα νησιά- επιβάλλουν την άμεση λήψη μέτρων από την οργανωμένη πολιτεία ( κυβέρνηση,  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμοι , αστυνομία κτλ).
Οι  φιλήσυχοι νησιώτες μας, η συντριπτική πλειοψηφία των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών μας αγωνιούν για το “ρεσιτάλ” αυθαιρεσίας και ατιμωρησίας που παρατηρείται έντονα  τα τελευταία χρόνια στα νησιά μας.
Το περιβάλλον βεβηλώνεται στο βωμό της αισχροκέρδιας  και το παρακράτος εξαπλώνεται !
  Η πρόσφατη βιαιότητα κατά του αρχαιολόγου της Μυκόνου που στάθηκε εμπόδιο στην αυθαιρεσία και πιστός  στο καθήκον,  σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες αυθαιρεσίες που βιώνουμε αποτελεί μεγάλη δυσφήμηση για τον τόπο μας και για τα τουριστικό προϊόν των νησιών μας.
Απαιτούμε  ενίσχυση με έμψυχο δυναμικό των αστυνομικών δυνάμεων και εφαρμογή  της νομοθεσίας από τους φορείς της πολιτείας και τις  τοπικές αρχές .
Οφείλουμε να ζούμε σε κράτος δικαίου και να μην εφαρμοστεί ο “νόμος της  μαφίας”.
Το Νότιο Αιγαίο να μην γίνει…”Κολομβία”.
Να αναλάβουν ΤΩΡΑ οι υπεύθυνοι δράση…διότι η ανοχή και η σιωπή  είναι συγκάλυψη!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *