“Το νέο ξεκίνημα της ζωής σας !!”

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Μ. ΟΡΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

 

 

 

 

“Έφτασε η στιγμή που ο κόμπος στο λαιμό γίνεται πιο έντονος. Πανελλήνιες ! Όλοι θυμόμαστε το καρδιοχτύπι των εξετάσεων όσα χρόνια και αν πέρασαν. Και όμως σας διαβεβαιώ ότι πάρ´ ότι σας φαίνεται  σήμερα δύσκολο,  είναι πιο εύκολο από όσο φαντάζεστε.

 

 

Καταλαβαίνω τις αγωνίες σας. Τα ξενύχτια σας και τις σκέψεις που κάνετε το βράδυ στο μαξιλάρι σας… όμως η ζωή δεν αρχίζει ούτε φυσικά σταματά στη δοκιμασία των εξετάσεων.

 Έχει πολλές και μεγαλύτερες χαρές και στιγμές που πραγματικά οι πανελλήνιες εξετάσεις που θα δώσετε είναι μια μικρή μόνο ενότητα.

Στο αγώνα που καλείστε να αποδείξετε τι γνωρίζετε είμαστε όλοι εμείς κοντά σας. Αρωγοί στη θετική σας σκέψη.  Με σύμμαχο το «καθαρό»  μυαλό θα τα καταφέρετε έστω και αν κάποιοι δεν μπορέσουν να περάσουν αυτό το στάδιο αλλά μην ξεχνάτε ποτέ πως είστε νέοι και έχετε τη ζωή στα χέρια σας!!!

 

Προσωπικά εύχομαι σε εσάς αλλά και στους γονείς σας να εκπληρώσετε κάθε σας όνειρο κυνηγώντας με επιτυχία αυτό που ως αυριανοί πολίτες στην κοινωνία επιθυμείτε γιατί μην ξεχνάτε αυτό που έλεγε ο  Χαλίλ Γκιμπράλ,  

«να πιστεύεις στα όνειρα, γιατί σ’ αυτά είναι κρυμμένη η πύλη της αιωνιότητας».

 

 

Μανόλης Ορφανός

 

Επικεφαλής της παράταξης  “Τώρα για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά”.

Δημοτικός Σύμβουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *