“Στην Περιφέρεια Ν.Αιγαίου την “Ημέρα του Περιβάλλοντος ” γιόρτασαν…οι καταπατητές!”

“ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

“Στην Περιφέρεια Ν.Αιγαίου την “Ημέρα του  Περιβάλλοντος ” γιόρτασαν  οι……. καταπατητές !
Τα θλιβερά στοιχεία  που καθημερινά βγαίνουν στη δημοσιότητα και απασχολούν – πλέον- το Πανελλήνιο , οι θλιβερές διαπιστώσεις για καταπατήσεις αιγιαλού και παραλιών σε συνδυασμό  με το συνεχές ” ξεφυτρώμα” αυθαιρέτων κατασκευών στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  δημιουργούν οργή και αγανάκτηση.
Η κατάσταση είναι εκρηκτική και όσο και να θέλουν κάποιοι να  “κουκουλώσουν”  τα  προβλήματα αυτά βγαίνουν με καταιγιστικό τρόπο στην “επιφάνεια” :
-Αιρετοί της αυτοδιοίκησης καλούνται να απολογηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη για  λανθασμένες αποφάσεις ή για ολιγωρία τους σε θέματα που αφορούν την προστασία του Περιβάλλοντος !
– Συνεχίζονται οι καταλήψεις σε αιγιαλούς     και πολίτες εμποδίζονται  να έχουν       πρόσβαση σε παραλίες.
– Στη Μύκονο -επιτέλους-αρχίζει το ξήλωμα των δύο(2)   πρώτων  παράνομων κατασκευών !
– ενώ οι ευθύνες γίνονται ” μπαλάκι” και μεταφέρονται δεξιά και αριστερά… νέο αυθαίρετο κτίσμα εμφανίζεται στο χείμαρρο Μάκαρι στη Ρόδο!
Το οργανωμένο σχέδιο καταπατήσεων  στα νησιά του Ν.Αιγαίου έχει σίγουρα  ” ονοματεπώνυμο ” και το θράσος αυτών που μεθοδικά αυθαιρετούν  δημιουργεί ερωτήματα για την μέχρι σήμερα ατιμωρησία τους και για το ποιες είναι οι σχέσεις των ατιμώρητων καταπατητών  τους με την ηγεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  στα νησιά μας !
Το βέβαιο είναι ότι στις 5 Ιουνίου που ήταν “Ημέρα του Περιβάλλοντος” στη Περιφέρεια Ν.Αιγαίου….γιόρτασαν οι  καταπατητές !
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού  ” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”
-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου
-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *