“ΣΗΜΑΝΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ”

ΣΕ ΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΗΓΕΙΤΑΙ

 

 

 

“Η καρδιά ολόκληρης της Σαντορίνης χτυπάει με ενθουσιασμό από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, όπου σήμανε και επίσημα η έναρξη των Χριστουγέννων.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» για να καλωσορίσει τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» και να πάρει μία δόση… μαγείας. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη βόλτα τους ανάμεσα στα φωτισμένα περίπτερα και στα παιχνίδια, έπαιξαν με την ψυχή τους και φυσικά δεν παρέλειψαν να περάσουν απ’ το σπίτι του Άη Βασίλη για να φωτογραφηθούν μαζί του και να γράψουν με τη βοήθεια των ξωτικών τα γράμματα με τις επιθυμίες και τις ευχές τους.

Τη τελετή έναρξης… απογείωσε η παρουσία του εξαιρετικού Αλέξανδρου Τσουβέλα, ο οποίος βρέθηκε στη σκηνή του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους στιγμές άφθονου γέλιου και παράλληλα μαζί με τον Πρόεδρο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζο Βασίλη έδωσαν το σύνθημα για να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, λαμβάνοντας το θερμό χειροκρότημα σχεδόν δύο χιλιάδων επισκεπτών.
Στο μεταξύ, όσοι έδωσαν το παρών αυτές τις ημέρες στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» είχαν τη χαρά να απολαύσουν τη Φιλαρμονική του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, τη χορωδία μας, τους ήχους των βιολιών του Αντώνη Πρέκα (Φαρισαίος) και των μαθητών του και φυσικά τους καταπληκτικούς Parfe+. Μάλιστα, δεν έλειψαν από τη σκηνή μας και πολύ σημαντικές ομιλίες από ειδικούς σε θέματα που αφορούν τα παιδιά.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητας της Ι.Μ π. Ιγνάτιο Αργυρό και την Ιερά Μητρόπολη Θήρας, το Εθνικό Ωδείο Θήρας, τον Έπαρχο Θήρας κ. Δαρζέντα Χαράλαμπο, την Αντιδήμαρχο κ. Σοφία Κίτσου και την Ένωση Γονέων Θήρας, ενώ θα θέλαμε να εκφράσουμε επιπλέον τα θερμά μας συγχαρητήρια για το άρτιο ηχητικό αποτέλεσμα στον μαέστρο της Φιλαρμονικής μας κ. Μιχαλη Γεροντάκη και στην Σοφία Παπαδημητροπούλου και τον Γιώργο Ρούσσο που επιμελούνται τη διδασκαλία της Χορωδίας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» λειτουργεί τις καθημερινές 16:00 – 22:00 και τα σαββατοκύριακα και τις αργίες 11:00 – 22:00 με ελεύθερη είσοδο, ενώ το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρίσκετε στο site μας, www.dappos-santorini.com.
Ελάτε να περάσουμε μαζί τα πιο μαγευτικά «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη»!!!”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *