“Σε αυτή την αλλαγή να γίνουμε όλοι συμμέτοχοι”

Γιώργος Μαραγκός Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

 

 

 

  “Στο δρόμο για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, οφείλουμε να επικοινωνήσουμε με σαφήνεια και θετικό τρόπο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς κάθε κατεύθυνση. Το μήνυμα των πρόσφατων εκλογών ελήφθη με τρόπο ηχηρό και αδιαμφισβήτητο. Ένα μήνυμα που αποτελεί οδηγό για την άμεση ανασύνταξη και ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα μήνυμα που επιβάλλει την αλλαγή στρατηγικής ώστε να ανταποκρίνεται στην απαίτηση των πολιτών για ανανέωση, σαφή προεκλογικό λόγο και συνοχή.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καλείται άμεσα να προσαρμοστεί και να αλλάξει «εν κινήσει», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Πρόκειται για ένα μεγάλο και δύσκολο στοίχημα, όχι μόνο για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά κυρίως για ολόκληρη την κοινωνία. Μια κοινωνία που σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη από έναν σαφή και καθαρό προγραμματικό λόγο που θα υπερασπίζεται τις ανάγκες και τα αιτήματα των πολιτών. Ένα λόγο απλό και κατανοητό, ένα λόγο δυναμικό που θα βρίθει επιχειρημάτων και τεκμηρίωσης με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας και της παιδείας, την ενίσχυση του εισοδήματος, τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, την άμβλυνση των ανισοτήτων και την εξασφάλιση ενός σταθερού οικονομικού περιβάλλοντος.

 

Οι πρωτοβουλίες που ήδη έχει αναλάβει ο Αλέξης Τσίπρας επικυρώνουν, χωρίς αμφιβολία, την αλλαγή πλεύσης και αποτελούν χειροπιαστή απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλάζει. Με αέρα ανανέωσης, ήδη από την νεοσυσταθείσα Εκλογική Επιτροπή, με την ανάδειξη νέων προσώπων και με έμφαση στο πρόγραμμα του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι και θα παραμείνει ο κύριος εκφραστής της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης. Το έχει ανάγκη πρωτίστως η κοινωνία, απέναντι σε μια επαπειλούμενη, ηγεμονικού τύπου, διακυβέρνηση της ΝΔ η οποία θα λειτουργήσει με τρόπο επικίνδυνο και επιζήμιο για τον τόπο.

Σε αυτή την αλλαγή, σε αυτό το μεγάλο στοίχημα για τους πολίτες και την κοινωνία είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας να γίνουμε συμμέτοχοι”.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *