“Παταγώδης αποτυχία αλλά  … 142.750 € αμοιβή  στα μέλη της διοίκησης της “Κ2 Α.Ε. Αναπτυξιακός Οργανισμός  Περιφέρειας Ν.Αιγαίου “

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ -Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”
“Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού  του Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου κ.Χατζημάρκου ,που εισηγήθηκε στην  9η  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν.Αιγαίου την ” παραχώρηση της εκμετάλλευσης του εμπορικού σήματος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στον Αναπτυξιακό της Οργανισμό με την επωνυμία Κ2 Αναπτυξιακός Οργανισμός Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου ” επιβεβαίωσε το αδιέξοδο της Περιφερειακής Αρχής και προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.
Η ανωτέρω Ανώνυμη Εταιρεία ιδρύθηκε με πρωτοβουλία και ψήφους της ηγεσίας της Π.Ν.Α. με στόχο να αξιοποίησει  τους οικονομικούς πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και να προωθήσει ….άλλες αναπτυξιακές δράσεις  και προστέθηκε στην πλειάδα των εταιρειών που διαθέτει η Π.Ν.Α.!
Δύο  (2) χρόνια  μετά την δημιουργία της προκαλεί….με  τις παχυλές αποζημιώσεις των μελών της και την απραξία της διότι:
– Τα Εκτελεστικά μέλη της  διοίκησης  – επιλογές του κ. Χατζημάρκου και της Περιφερειακής Αρχής Ν.Αιγαίου- αμείβονται  με  χρήματα του δημοσίου με το  μεγάλο πόσο των 142.750 ευρώ!
– ΔΕΝ υλοποιεί καμία δράση από Ταμείο Ανάκαμψης και συμμετέχει  ΜΟΝΟ  σε  ένα (1)πρόγραμμα!
– Έχει εγκατασταθεί- παρά την κατακραυγή- στο ιστορικό  κτίριο του   Ελληνικού Προξενείου (επί Ιταλοκρατιας ) στη Ρόδο,  το οποίο ανακαίνισε διαθέτοντας αρκετά  χρήματα  του δημοσίου  ΔΥΟ (2)  φορές…  σε διάστημα πέντε (5) ετών η Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου!
– Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου είχε και έχει  την δυνατότητα να υλοποιεί συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα και με άλλες δομές που διαθέτει ( όπως η εταιρεία  της “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.”  )…όμως η Κ2 δημιουργήθηκε και παραμένει σε λειτουργία προς όφελος των golden boys και σε βάρος των φορολογούμενων  πολιτών !
Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου
Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *