“Μία Μπάλα για Όλους”

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών

“Ύστερα από αίτημα του Σχολείου μας προς τον κ. Ηλία Μάστορα, υπεύθυνο για το Όραμα Νέων Youthorama, παραλάβαμε το εκπαιδευτικό πακέτο «Μία μπάλα για όλους» και συγκεκριμένα δύο μπάλες  και ένα υπέροχο παραμύθι εμπνευσμένο από την παγκόσμια καμπάνια «Μία Μπάλα για όλους» για παιδιά με οπτική αναπηρία, που έχει καταφέρει μέχρι τώρα να διανείμει εντελώς δωρεάν, ειδικές μπάλες σε κάθε παιδί και σχολείο στην Ελλάδα όπου φοιτούν παιδιά με οπτική αναπηρία, καθώς και σε 159 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ελπίζοντας να κουδουνίσει η ξεχωριστή αυτή μπάλα στα χέρια κάθε παιδιού που την έχει ανάγκη!

«Μία Μπάλα για Όλους» είναι η πρώτη μικρή μπάλα ποδοσφαίρου σχεδιασμένη για τυφλά παιδιά. Αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή είναι ότι στο εσωτερικό της υπάρχει ειδικός ηχητικός μηχανισμός (κουδούνια), ώστε τα τυφλά άτομα να μπορούν να την ακούν και να κινούνται προς αυτή. Συγχρόνως, είναι εξαιρετικά ελαφριά, πράγμα που επιτρέπει σε ένα τυφλό παιδί 2 ετών να την κουβαλήσει και να παίζει εύκολα με αυτή.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ηλία Μάστορα που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας  και με χαρά οι μαθητές και οι μαθήτριές μας θα έχουν στην διάθεσή τους τις μπάλες να παίζουν με αυτές και να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά παιχνίδια”.

ΒΙΝΤΕΟ

A ball for all Educational Package GReek – YouTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *