“ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ” ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

 

 

 

 

«Μια ακόμα χρονιά τελείωσε». Έτσι, δεν έπρεπε να πούμε;. Μα δεν τελείωσε!. Απλώς γιορτάσαμε μια ακόμα χαρούμενη και δροσερή επέτειο.

 

Με τα παιδιά μας, να χαίρονται το παιχνίδι. Όχι μόνο αυτό στην άμμο του Μονόλιθου και στον εξαιρετικό χώρο Beach Sport Arena, που πρόθυμα και γενναιόδωρα παραχώρησε ο Κώστας Αξιώτης και κράτησε για ώρες.

 

 

 

Η γιορτή ήταν επίσης για όλο το παιχνίδι, που συνδυάζεται με γνώσεις, συντροφικότητα, αθλητικό πνεύμα και οικογενειακή ατμόσφαιρα και κράτησε έναν ακόμα χαμογελαστό χρόνο. Με πρωταγωνιστές τους υπεύθυνους των Ακαδημιών μας Νίκη Μουντάκη Άρτεμις Σκορδίλη Νίκο Kατίκα Μαρίλια Κυλίκα, που μπορεί εμείς να επιλέξαμε ως εμπνευσμένους Δασκάλους, αλλά οι γονείς των παιδιών, τους εμπιστεύθηκαν ως δεύτερους γονείς.

 

Και φυσικά, τον Γιώργο Αρβανίτη που είναι ο υπεύθυνος των Ακαδημιών και ταυτόχρονα η καρδιά και ο εμψυχωτής τους.

 

Δεν είχαμε μόνο μουσικές, χορούς και παιχνίδια στην άμμο. Ο Γιώργος Παπαγιάννης της Spicy Bites, έδωσε υπέροχες γεύσεις και ενέργεια προσφέροντας παγωτά, ποπ- κορν και… “Μαλλί της Γριάς”. Ο Μιχαήλ Γιώργος της Absolute Concept, σχεδίασε τα καλαίσθητα διπλώματα που επιδόθηκαν σε κάθε παιδί για την αθλητική του φοίτηση και ανέλιξη.

 

Όσο για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Θήρας, ήταν σύσσωμο εκεί. Απολάμβανε το όμορφο θέαμα, ζήλεψε τη χαρούμενη ενεργητικότητα και κάποιοι πήραν… στα κρυφά λίγο Μαλλί της γριάς. Αλλά μόλις ξανακοιταχτήκαμε, είπαμε για μια ακόμα φορά: “αξίζει!!. Πρέπει να συνεχίσουμε. Τόσα χαμόγελα, δεν ξοδεύονται εύκολα. Τόση μεταδοτική χαρά, δεν την παίρνεις μόνος. Είμαστε Οικογένεια και θα συνεχίσουμε!. Με κάθε κόπο και κάθε κόστος”.

 

Ραντεβού το Σεπτέμβρη. Έχουμε προσδοκίες για πολλά χαμόγελα και πολύ ταλέντο που σιγά-σιγά ωριμάζει, ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *