“Η νέα εποχή και οι προκλήσεις των επιχειρήσεων”

Νέος κύκλος σεμιναρίων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

 

 

“Σε ένα σύγχρονο συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο, ποια είναι τα νέα δεδομένα και οι νέοι κανόνες; Πώς καλούνται οι επιχειρήσεις να αντιδράσουν και πώς μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους και να παραμείνουν ανταγωνιστικές και εντός «παιχνιδιού»;

Σε αυτά και άλλα ερωτήματα γύρω από το θέμα

Η νέα εποχή και οι προκλήσεις των επιχειρήσεων

θα απαντήσουν η Δρ. Γεωργία Ζούνη, Επίκουρη Καθηγήτρια Τουριστικού Μάρκετινγκ, Τμήμα Τουριστικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς, και ο Δρ. Ιωάννης Κατσανάκης, Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Πληροφοριακών Συστημάτων σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς, Τμήμα Τουριστικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στις 18.00-20.00 και αφορά κάθε επιχείρηση που θέλει να παραμείνει μπροστά από τις εξελίξεις αλλά και να αναβαθμίσει την ψηφιακή της παρουσία.

Το θέμα της εισήγησης της Δρ. Γεωργίας Ζούνη είναι «Οι νέες τάσεις στην προώθηση των επιχειρήσεων», κατά τη διάρκεια της οποίας θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες εταιρείες, όπως η ανάγκη για συνεχή καινοτομία και υιοθέτηση των σύγχρονων εργαλείων. Επίσης θα αναλύσει πώς το ψηφιακό μάρκετινγκ μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν αυτές οι προκλήσεις με αναφορά σε συγκεκριμένα παραδείγματα, βέλτιστες πρακτικές και στρατηγικές.

Στη συνέχεια, ο Δρ. Ιωάννης Κατσανάκης, θα μας μιλήσει για τις «Νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία των επιχειρήσεων» σε μια προσπάθεια να κατανοήσουμε πώς μπορούν οι μικρές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τα εργαλεία σύγχρονης τεχνολογίας και να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Θα αποτυπωθούν βασικές κατηγορίες τεχνολογιών και η εφαρμογή τους μέσα από παραδείγματα και βέλτιστες πρακτικές υιοθέτησης από διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους.

Κάθε επιχείρηση που ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις σήμερα αλλά και τις νέες τεχνολογίες και την ψηφιοποίηση μπορεί να παρακολουθήσει το webinar διαδικτυακά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας ή με φυσική παρουσία στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, για όποιον βρίσκεται στη Σύρο.

Αίτηση συμμετοχής μπορείτε να υποβάλετε στον σύνδεσμο https://www.ekyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=67646 ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο στο τηλέφωνο 22810 82346 (εσωτερικό 5) καθώς και στα γραφεία των νησιών σε Άνδρο 22820 51490 | Σαντορίνη 22860 25788| Μήλο 22870 23970 | Μύκονο 22890 23937 | Νάξο 22850 22767 | Πάρο 22840 23031 | Τήνο 22830 22404.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου, οπότε και θα αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το email τους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες, θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας και υποστήριξης στα τηλέφωνα που αναφέρονται παραπάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *