“Η Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας θα συμμετέχει κανονικά στις προσεχείς εκλογές”

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

“Η Μαρία Αργυρού, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο 2023, σε συνέντευξή τους στο Volcano TV, το επιτελείο του οποίου ευχαριστούμε πολύ, τόνισαν τα παρακάτω :

  • Η Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας θα συμμετέχει κανονικά στις προσεχείς εκλογές, παρά τις φήμες που σκόπιμα διαδίδονται. Οι υποψήφιοι θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση με το πρόγραμμα που αφορά στη Σαντορίνη και Θηρασιά.
  • Διεκδικούμε τη δημοτική αρχή γιατί έχουμε συνέπεια λόγων – έργων, πείρα και αγωνιστική διάθεση. Ο δικός μας στόχος είναι “Η καλύτερη καθημερινότητα για τους δημότες της Σαντορίνης, τους εργαζόμενους, του συνταξιούχους και τις οικογένειες τους”. Αυτό σημαίνει καθαρά νησιά, καλύτερα σχολεία, καλύτερη υγεία για όλους, δημοτικές δομές με δραστηριότητες για τον πολιτισμό κι αθλητισμό, ασφαλές οδικό δίκτυο και συγκοινωνία, φθηνό και ποιοτικό νερό, ανακύκλωση στην πηγή, σύγχρονη διαχείριση των απορριμμάτων.
  • Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας έχει θέση κάθε δημότης που νοιάζεται όχι γενικά και αόριστα για τη Σαντορίνη. Νοιάζεται για τους Σαντορινιούς και τους Θηρασιώτες, για κάθε εργαζόμενο μόνιμα ή εποχικά στα νησιά μας, για τα παιδιά και τους νέους που θέλουν να παραμείνουν και να χτίσουν τη ζωή τους εδώ. Και είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί για αυτά όχι με λόγια, υποσχέσεις και αυταπάτες. Με προτάσεις, έργα και πράξεις.
  • Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας δεν έχει θέση όποιος εκφράζει – κρυφά ή φανερά, δημόσια ή ιδιωτικά –  ακραία ρατσιστική, φασιστική άποψη.

Τα νησιά μας, η Σαντορίνη και η Θηρασιά, πέρα από την ομορφιά  και την ιδιαιτερότητα τους, έχουν πολλά προβλήματα, μικρότερα ή μεγαλύτερα. Κάποια φαίνονται αμέσως, και ενδεχομένως μοιάζουν να λύνονται εύκολα, πχ οδικό δίκτυο. Η τελευταία δημοτική αρχή απέδειξε πώς, τέτοια μικρά προβλήματα που μπορεί να λυθούν, αν δεν κάνει ο Δήμος τίποτα, γίνονται μεγάλα και χαρακτηρίζουν αρνητικά το νησί μας.

Για το λόγο αυτό καλούμε τους δημότες να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια και να στηρίξουν με την ψήφο και την  παρουσία τους τη Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας στους αγώνες που έρχονται”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *