“ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ”

Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΛΥΚΟΓΑΛΟΥΣΑ, ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΗ

 

 

 

“Με την παρούσα, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς, Καρτεραδιώτες και Καρτεραδιώτισσες για την αγάπη, τη στήριξη και συμπαράστασή σας στα μέλη του απελθόντος ΔΣ του Συλλόγου «Παναγιά η Γλυκογαλούσα», αλλά και προσωπικά σε μένα, που είχα την τιμή να υπηρετήσω το Σύλλογο από τη θέση της Γραμματέως για 3 χρόνια, και της Προέδρου για 7 ακόμα.

 

 

Όπως και στο παρελθόν έχω αναφέρει απευθυνόμενη σε όλους, ένας Πολιτιστικός Σύλλογος, οφείλει να διαφυλάττει την ενότητα, την ιστορία, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Θέλω να πιστεύω πως για τα προηγούμενα χρόνια, μας αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

 

Προσωπικά, μετά από δεκάδες δράσεις που κληθήκαμε με τα μέλη του ΔΣ να φέρουμε εις πέρας, νοιώθω απόλυτη ικανοποίηση. Επαναφέροντας στη μνήμη μου τις άπειρες όμορφες στιγμές, και με τη σιγουριά πως θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες, δηλώνω, πως όποτε μου ζητηθεί, θα προσφέρω με χαρά τη βοήθειά μου στα μέλη του νέου ΔΣ στο οποίο εύχομαι καλή επιτυχία, και επιπλέον, θα παραμείνω ενεργή σε οποιαδήποτε δράση αφορά στον εθελοντισμό, τον πολιτισμό, την ιστορία του τόπου μας.

 

 

Η ενότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας, με αυτήν θα αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες, κι εγώ δεσμεύομαι να δώσω το «παρών» όταν και όποτε μου ζητηθεί.

 

 

Τέλος, επειδή οι ενεργοί πολίτες δεν χρειάζονται κατά την άποψή μου «ξεκούραση», θα ζητήσω ξανά, σύντομα, τη στήριξή σας, αλλά και τη στήριξη του νέου ΔΣ του Συλλόγου που υπηρέτησα με αγάπη αυτά τα χρόνια, για κάποιες δράσεις που επιβάλλεται να ξεκινήσουν στο χωριό και γενικότερα στο νησί μας.

Καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ,

Ευχαριστώ από καρδιάς”. ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *