“ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΒ ΚΚΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

 

“ Στο προεκλογικό κλίμα που καλλιεργείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η διοίκηση του Νοσοκομείου δια στόματος του διοικητή της, σε συγκέντρωση του προσωπικού, ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε να εννοηθεί ότι αν δεν εκλεγεί κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνεύουν οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων.

Καταγγέλλουμε τα εκβιαστικά διλλήματα που με θράσος ο κυβερνητικός διοικητής βάζει στους εργαζόμενους, οι οποίοι με τη συνέπεια, την εργατικότητα και την αυταπάρνησή τους λειτουργούν το Νοσοκομείο όλα αυτά τα χρόνια, παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν καθημερινά. Καλούμε τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό να προβληματιστούν: για πόσο καιρό ακόμα θα εκβιάζονται είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε από τη ΝΔ για την εργασία τους.

Τους καλούμε να εκφράσουν με τον καθημερινό τους αγώνα και με την ψήφο τους στις εκλογές, την αντίθεσή τους στις πολιτικές που θέλουν τους εργαζόμενους όμηρους των εκβιασμών και την Υγεία ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα, Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που παλεύει δίπλα τους για αποκλειστικά δημόσιο νοσοκομείο, με μόνιμο προσωπικό και παροχή ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσιών υγείας για όλους. Θήρα, 9/6/2019 Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στη Σαντορίνη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *