“ΑΤΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΥ – ΚΥΒΕΡΡΝΗΣΗΣ

 

 

 

 

Ματθαίος Δαρζέντας, Πρόεδρος Τ.Ο ΝΔ Θήρας

“Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Θήρας της Νέας Δημοκρατίας χαιρετίζει την σημερινή διϋπουργική σύσκεψη με θέμα το Αναπτυξιακό σχέδιο για την Σαντορίνη. Είμαστε περήφανοι που ο αρχηγός της παράταξής μας θα ανακοινώσει ο ίδιος το σχέδιο που εκπόνησαν οι Υπουργοί του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η μεγάλη Δημοκρατική μας παράταξη βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας κι όχι την μικροπολιτική.

Αφήνουμε στο παλιό σύστημα τους κομματικούς εναγκαλισμούς των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, βλέπουμε μπροστά, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Είμαστε σίγουροι πως η σημερινή κυβέρνηση, με την συνεργασία όλων των φορέων του νησιού, θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει ένα σχέδιο διάσωσης του πρώτου τουριστικού προορισμού στο κόσμο, της Σαντορίνης μας.

Έχουμε εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο της παράταξής μας και Πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση, πως θα πράξουν ότι είναι δυνατόν, για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σαντορίνη. Είμαστε περήφανοι γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου μας, μια ολόκληρη Κυβέρνηση συντονίζεται για το μέλλον της Σαντορίνης και των κατοίκων της.

Πάμε μαζί, πάμε μπροστά, αφήνουμε πίσω το παλιό, ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Ο πρόεδρος και τα μέλη

της Δημ.Τ.Ο. Θήρας ΝΔ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *