ΠΤΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΕΚΝΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

“Μια ιδιαίτερη πτήση έγινε το Σάββατο 13.06.2020 από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης με προορισμό την Ελβετία με ναυλωμένο αεροσκάφος.

 

 

Επιβάτες της διαφορετικής αυτής πτήσης ήταν αξιολάτρευτα σκυλάκια και γατάκια από το καταφύγιο των αδέσποτων φίλων μας της Σαντορίνης.

 

 

Ήταν μεγάλη μου χαρά που βοήθησα από την θέση μου για την εξασφάλιση της απαραίτητης ειδικής έγκρισης της πτήσης εξωτερικού για την μεταφορά των αδέσποτων και παρατημένων τετράποδων φίλων μας που θα βρουν ανάδοχους και φροντίδα στο εξωτερικό.

 

  Θα ήθελα να συγχαρώ ως πολίτης όλους όσους οργάνωσαν αυτή την πτήση και όλους όσους συμμετέχουν στην φιλοξενία και την φροντίδα αυτών των ψυχών. Επιθυμούν να προσφέρουν ανώνυμα χωρίς τυμπανοκρουσίες!

 

  Θα ήθελα ακόμα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου ως Αερολιμενάρχης Θήρας
γιατί πραγματικά συμβάλλουν στο έργο του Αερολιμένα Σαντορίνης.

 

  Με την συλλογή και φροντίδα των τετράποδων φίλων μας στο καταφύγιο βελτιώνουν την ασφάλεια πτήσεων των αεροσκαφών. Υπήρχαν περιπτώσεις στο παρελθόν όπου αδέσποτα ζωάκια ξεπερνούσαν την περίφραξη του αεροδρομίου και μέχρι να απομακρυνθούν αποτελούσαν κίνδυνο στην ασφάλεια πτήσεων των αεροσκαφών.

 

Συγχαρητήρια για την κοινωνική και φιλοζωική ευαισθησία με θετικό πρόσημο για την ασφάλεια στις αεροπορικές πτήσεις !”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *