πρώτο δημοσιογραφικό θεωρείο τοποθετήθηκε στο γήπεδο των Φηρών

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥ;
“Επιτέλους , ένα χρόνιο αίτημα των δημοσιογράφων του νησιού που κάλυπταν αθλητικούς αγώνες και τις ομάδες της Σαντορίνης  στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών και πολλές φορές ήταν εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες, τώρα βρήκαν στέγη.
Μετά από πρωτοβουλία του ΔΑΠΠΟΣ τοποθετήθηκε για πρώτη φορά ένα άρτια εξοπλισμένο, πιστοποιημένο αλλά και με δυνατότητα μετακίνησης στέγαστρο στο οποίο πλέον οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να κάνουν την δουλειά τους με μεγαλύτερη ευκολία , και άνεση.
Οι υπάρχουσες συνθήκες μπορεί ακόμη να μην επιτρέπουν στην Α.Σ. Σαντορίνης  να αγωνιστεί στο νησί φέτος αλλά ευχόμαστε σύντομα να τοποθετηθεί στη νέα έδρα της ομάδας μας.
Ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζους μετά από ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε τα εξής: “Μέλημά μας πάντα ήταν και είναι η φροντίδα στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.  Αυτό κάνουμε καθημερινά. Η τοποθέτηση δημοσιογραφικού θεωρείου στο χώρο του δημοτικού γηπέδου Φηρών ήταν πάγιο αίτημα των ανθρώπων του τύπου που ήταν αναγκασμένοι να καλύπτουν αθλητικά γεγονότα με όλες τις καιρικές συνθήκες απροστάτευτοι και χωρίς καμία βοήθεια.

Τώρα μετά την πρωτοβουλία μας , οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί μπορούν πλέον να έχουν τον δικό τους χώρο για να εργάζονται και ελπίζουμε πως όταν λήξει η πανδημία στο νησί μας και σε όλη τη χώρα, να μπορέσουμε ξανά όλοι μαζί να βρεθούμε στο γήπεδο μας , θαυμάζοντας τις ομάδες μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *