ΠΡΩΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ

ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΞΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

 

 

 

Το θαύμα δεν έγινε με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που άρχισαν να ισχύουν σήμερα. Η συνήθεια όλων να διασχίζουν μέχρι την παραλία τον κεντρικό άξονα Μυρτιδιώτισας- Γηπέδου- Παραλίας, οδήγησε σε μικροπροβλήματα. Τα δύο σήματα που μπήκαν, αλλά κυρίως η ακάματη και υπέυθυνη δουλειά του Κωστή που ειδοποιούσε τους οδηγούς, έκαναν το μέτρο να λειτουργήσει ανεκτά. Ο κεντρικός άξονας, ανάσανε. Ο θόρυβος μειώθηκε και πολλοί οδηγοί παρά το ότι παρεμποδίστηκαν να πάνε στη συνηθισμένη τους κατεύθυνση, εξέφρασαν εν τέλει την ικανοποίησή τους για το μέτρο.

Αυτό που χρειάζεται τώρα, είναι περισσότερα και μεγαλύτερα σήματα, αποφόρτιση των παρακαμπτηρίων οδών από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, φύλαξη για ένα διάστημα και κυρίως καλή διάθεση από όλους. Σημειώνεται πως το ΚΤΕΛ θα σταματά στους στάβλους και από εκεί θα αναχωρεί για το δρομολόγιό του.

Και που ξέρει, κανείς;. Μπορεί επιτέλους να φτάσει η μέρα που από το γήπεδο και κάτω, θα είναι μόνο πεζόδρομος. Σωστός σχεδιασμός και πειθαρχία -κυρίως από τους μόνιμους- χρειάζεται και τότε το Καμάρι, θα φτάσει να είναι μια ασφαλής, λειτουργική και όμορφη πόλη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *