Πρόταση για debate από τον Δήμαρχο-Αποδοχή από τον Μ. Ορφανό

 

“Μετά την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου και την ανακήρυξη των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο, βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Θεωρώ ότι αποτελεί καθήκον όλων των υποψηφίων να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, προς τους οποίους απευθυνόμαστε και ζητάμε τη στήριξή τους, για τις θέσεις μας επί όλων των θεμάτων που αφορούν το μέλλον τους και το μέλλον των νησιών μας.

Ως εκ τούτου προτείνω την πραγματοποίηση μιας δημόσιας τηλεοπτικής συζήτησης με όρους που θα συμφωνήσουμε από κοινού.

Θα μας δοθεί έτσι η δυνατότητα να παρουσιάσουμε ο καθένας το πρόγραμμά του και να έχουμε έναν ζωντανό και διαφωτιστικό για τους συμπολίτες μας διάλογο.

Ελπίζω ότι η πρόταση μου θα γίνει αποδεκτή, ώστε να προχωρήσουμε στη συνέχεια στη ρύθμιση των διαδικαστικών θεμάτων.

ΓΙΑ ΤΟ «ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ ΟΡΑΜΑ»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ”. 

 

Αποδοχή Ορφανού

 

 

  “Καλωσορίζουμε τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Αντώνη Σιγάλα, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ ΟΡΑΜΑ», που μετά από πέντε χρόνια καθυστέρησης, κρίνει και αυτός απαραίτητο ένα δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο ώστε να αναπτύξουμε τις θέσεις μας και το πρόγραμμα μας πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η δημοτική παράταξη «ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΗΡΑΣΙΑ» αποδέχεται αυτό το δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο και αναμένει την ανταπόκριση και των υπόλοιπων συνυποψηφίων.

Γραφείο Τύπου

Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *