ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ

 

 

 

 

Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Ακρωτηρίου Θήρας

“Πέμπτη 1/11/2018
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τον Πειραιά, όπου με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό θα φτάσουμε στον πρώτο προορισμό μας την Ιερά Μονή Σουρωτής (Μοναστήρι του Γέροντα Παΐσιου) για προσκύνημα. Αμέσως μετά αναχώρηση για την Ουρανούπολη Χαλκιδικής. Τακτοποίηση στα ξενοδοχεία μας, δείπνο σε τοπική ταβέρνα, διανυκτέρευση.

Παρασκευή 2/11/2018

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για μία εμπειρία μοναδική την κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος. Καθώς όπως είναι γνωστό δεν επιτρέπεται στις γυναίκες η είσοδος στο Άγιο Όρος, η κρουαζιέρα αυτή είναι μια ευκαιρία για να μπορέσουμε όλοι μαζί να γνωρίσουμε έστω από μακριά πολλές από τις περίφημες μονές του μεγαλύτερου μοναστικού συγκροτήματος της χώρας μας. Η κρουαζιέρα έχει διάρκεια 3 ώρες περίπου και μετά την ολοκλήρωσή της θα γευματίσουμε σε τοπική ταβέρνα και θα αναχωρήσουμε για ένα μέρος μαγικό, τα περίφημα Λουτρά Πόζαρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.
(Σημείωση: Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν την διεξαγωγή της κρουαζιέρας, θα εντάξουμε στο πρόγραμμα κάποια επίσκεψη σε Μονή στη διαδρομή μας από Ουρανούπολη – Λουτρά Πόζαρ).

Σάββατο 03/11/2018

Μετά το πρωινό θα έχετε ελεύθερος χρόνο για να θαυμάσετε το υπέροχο φυσικό τοπίο στα Λουτρά Πόζαρ ή να απολαύσετε τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών (απαιτείται κράτηση νωρίτερα).
Γεύμα σε τοπική ταβέρνα και το απόγευμα αναχώρηση για τα υπέροχα Ιωάννινα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

Κυριακή 04/11/2018

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για την Κόνιτσα και την Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μολυβδοσκέπαστης. Το όνομα της Μονής προέρχεται από τις μολύβδινες πλάκες που, αντί για κεραμίδια ή πέτρινες πλάκες, σκέπαζαν το καθολικό της παλιότερα. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε την εκδρομή μας για το Σπήλαιο Περάματος, ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα σπήλαια της Ελλάδος. Η τουριστική διαδρομή είναι περίπου 1.100μ (είσοδος προαιρετική, απαιτούνται άνετα παπούτσια, το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής ανηφορικό με περίπου 300 σκαλιά). Το μεσημέρι θα μας βρει στη πόλη των Ιωαννίνων, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να επισκεφτείτε το Κάστρο και να μεταβείτε με τα βαρκάκια στο Νησάκι της Λίμνης Παμβώτιδας. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Δευτέρα 05/11/2018

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση με τις βαλίτσες μας για να επισκεφθούμε το περίφημο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, μια εκπληκτική δουλειά ζωής του Παύλου Βρέλλη. Αμέσως μετά αποχαιρετούμε τα όμορφα Ιωάννινα με προορισμό μας την Κυρά της Ρούμελης, την περίφημη Παναγία Προυσιώτισσα, η οποία βρίσκεται κοντά στο Καρπενήσι. Μετά το προσκύνημα μας θα γευματίσουμε σε κάποια τοπική ταβέρνα και θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για την επιστροφή μας σε Αθήνα-Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ και διανυκτέρευση σε Ξενοδοχείο στον Πειραιά!

Τρίτη 06/11/2018

Αναχώρηση την Τρίτη το πρωί στις 07:25 με πλοίο για την επιστροφή μας!

Τιμή Ατόμου
Από Σαντορίνη : 390€
Aπό Αθήνα :320€

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Νικόλαος Γ Μπάικας = 6971559562 – 22860 81474

Ρένα Αρβανίτη = 6987928190”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *