ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ AGRO QUALITY FESTIVAL

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

 

 

 

  149_F1462159469Agro Quality Festival, 14-16 Οκτωβρίου 2016, Πρόσκληση Συμμετοχής από την ΠΝΑΙ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών της προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στο 7ο Agro Quality Festival – Ποιοτικά Αγροτικά Προϊόντα το οποίο θα πραγματοποιηθεί 14 με 16 Οκτωβρίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στην Αθήνα.

Το Agro Quality Festival που αποτελεί θεσμό για την παρουσίαση των πιστοποιημένων ελληνικών προϊόντων, παρουσιάζει μεγάλη επισκεψιμότητα καθώς και σημαντική προβολή μέσω των ΜΜΕ. Αξιόλογες παράλληλες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα καθ΄ όλη τη διάρκεια του με κορυφαίο το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού.

Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν τοπικά αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ. να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 στη σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα http://goo.gl/forms/cpoQY2c4nax4wKP83.

Διευκρινίζεται πως μετά τις 5/8/2016 καμία Δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

Η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάση κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων. Με ποινή αποκλεισμού συμμετοχής θα απορριφθούν, μετά από έλεγχο, όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις πιστοποίησης και όσοι δεν μεταποιούν και τυποποιούν πρωτογενή τοπικά προϊόντα. Επίσης με ποινή αποκλεισμού θα απορρίπτονται από επόμενες Εκθέσεις, όσοι δηλώσουν στην παρούσα φάση συμμετοχή στην Έκθεση και στη συνέχεια ακυρώσουν, ή δεν αποστείλουν όλα τα δικαιολογητικά που θα ζητηθούν μετά τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κ. Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380 κ. Κων/να Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *