ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΗΡΑΣ(ΦΗΡΩΝ)

ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

 

 

screenshot_5“Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Θήρας (Φηρών).

Κατόπιν της επιστολής που έστειλε ο Σύλλογός μας στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μάρκο Καφούρο όπου εκθέσαμε λεπτομερώς τις ανάγκες του σχολείου την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας έγινε συνάντηση στο σχολείο με αντικείμενο τον καθορισμό προτεραιοτήτων για την ένταξη τους στο πρόγραμμα του Δήμου.

Παρουσία του κ. Αντιδημάρχου, της Προϊσταμένης των τεχνικών υπηρεσιών ,της Διευθύνουσας του σχολείου μας και μελών του Συλλόγου συμφωνήθηκαν τα παρακάτω.

Με εντολή του κ. Αντιδημάρχου, η προϊσταμένη θα αναλάβει να ετοιμάσει τις διαδικασίες ώστε το καλοκαίρι του 2017 θα ανακατασκευαστούν οι αυλές και τα γήπεδα του σχολείου μας και να επιστρωθούν με ειδικό υλικό προστασίας όπου θα διαγραμμιστούν –σχεδιαστούν γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, ποδοσφαίρου και στίβος για τρέξιμο. Παράλληλα θα αγοραστούν νέες μπασκέτες , φιλέ και στύλοι για βόλεϊ και τέρματα ποδοσφαίρου. Στις αυλές που δεν χωράει η πρόσβαση των μηχανημάτων ασφαλτόστρωσης θα γίνει τσιμεντοκονία αφού σκαφτεί ο χώρος. Στις αυλές των μικρών τάξεων θα σχεδιαστούν, από το υλικό που θα βαφτεί στο τέλος, τα παιχνίδια που ο Σύλλογος σχεδίασε φέτος πχ, κουτσό, σκάκι κ.α.screenshot_6

 

Παράλληλα συμφωνήθηκε η επισκευή του τοίχου που έχει υποστεί καθίζηση λόγω των βρόχινων νερών που καταλήγουν εκεί

Η χρηματοδότηση θα γίνει από το ταμείο της Δημοτικής κοινότητας Φηρών

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για  την άμεση ανταπόκριση τον Αντιδημάρχο κ. Μάρκο Καφούρο στα αιτήματα του συλλόγου καθώς και την προϊσταμένη των Τεχνικών υπηρεσιών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *