ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΑΠΠΟΣ

 

  “Από την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 ξεκινούν οι εγγραφές στα δωρεάν προγράμματα γυμναστικής που προσφέρει ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από τον γυμναστή κ. Πρέκα Μηνά, απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες και η συμμετοχή τους σε αυτά είναι δωρεάν.

Για ακόμη μία χρονιά οι ενδιαφερόμενες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάλογα με τις αντοχές τους ανάμεσα στο πρόγραμμα «Ήπιας Ενδυνάμωσης» και στο πρόγραμμα «Δυναμικής Εκγύμνασης», τα οποία θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα.

Την αίτηση εγγραφής στα προγράμματα έχετε τη δυνατότητα είτε να τη βρείτε στην ιστοσελίδα μας (www.dappos-santorini.com), είτε να την προμηθευτείτε από τα Γραφεία Διοίκησης του Οργανισμού (Δευτέρα – Παρασκευή | 8:30 – 14:30).

Να σημειωθεί ότι την αίτηση εγγραφής μπορείτε να την αποστείλετε στο e-mail του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ (dappossantorini@gmail.com) ή να την προσκομίσετε στον Οργανισμό, συνοδευόμενη απαραίτητα από Ιατρική Βεβαίωση για άθληση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο προκειμένου να θεωρείται έγκυρη η εγγραφή σας.

Σε περίπτωση υπεράριθμων συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ για όσες δεν καταφέρουν να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα θα δημιουργηθεί λίστα αναμονής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860 24828.

Αναλυτική περιγραφή προγραμμάτων:

«Πρόγραμμα Ήπιας Ενδυνάμωσης»: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή
10:00 – 10:45 | 17:00 – 17:45

Μυϊκή τόνωση χαμηλής έως μέτριας έντασης, κυρίως με το βάρος του σώματος, αλλά και με μικρές αντιστάσεις (λάστιχα, βαράκια, μπάλες κλπ) σε ήπιο ρυθμό εκτέλεσης.

«Πρόγραμμα Δυναμικής Εκγύμνασης»: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή

9:00 – 9:45 | 18:00 – 18:45 | 19:00 – 19:45 | 20:00 – 20:45

Δυναμικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς σε υψηλές εντάσεις με στοιχεία αερόβιας άσκησης, εναλλάσσοντας ταχύτητα εκτέλεσης με μικρές αντιστάσεις (λάστιχα, βαράκια, μπάλες κλπ)”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *