Πρόγραμμα “Ήπιας Εκγύμνασης” στον ΔΑΠΠΟΣ

 

 

 

“Ξεκινούν σήμερα οι εγγραφές προγράμματα γυμναστικής του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες και πραγματοποιούνται από τον γυμναστή κ. Πρέκα Μηνά.

Όπως κάθε χρόνο, οι ενδιαφερόμενες θα έχουν δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο πρόγραμμα «Ήπιας Ενδυνάμωσης» και σ’ εκείνο της «Δυναμικής Εκγύμνασης» ανάλογα με την προτίμησή τους.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 13 Νοεμβρίου 2023, θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα και η συμμετοχή σε αυτά είναι δωρεάν.

Την αίτηση εγγραφής στα προγράμματα έχετε τη δυνατότητα να τη βρείτε στην ιστοσελίδα μας (www.dappos-santorini.com), είτε να την προμηθευτείτε από τα Γραφεία Διοίκησης του Οργανισμού (Δευτέρα – Παρασκευή | 8:30 – 14:30).

Να σημειωθεί ότι την αίτηση εγγραφής μπορείτε να την αποστείλετε στο e-mail του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ (dappossantorini@gmail.com) ή να την προσκομίσετε στον Οργανισμό, συνοδευόμενη απαραίτητα από Ιατρική Βεβαίωση (τελευταίου διμήνου) για άθληση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο προκειμένου να θεωρείται έγκυρη η εγγραφή σας.

Σε περίπτωση υπεράριθμων συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ για όσες δεν καταφέρουν να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα θα δημιουργηθεί λίστα αναμονής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860 24828.

Αναλυτική περιγραφή προγραμμάτων:

«Πρόγραμμα Ήπιας Ενδυνάμωσης»: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή

10:00 – 10:45 | 17:00 – 17:45

Μυϊκή τόνωση χαμηλής έως μέτριας έντασης, κυρίως με το βάρος του σώματος, αλλά και με μικρές αντιστάσεις (λάστιχα, βαράκια, μπάλες κλπ) σε ήπιο ρυθμό εκτέλεσης.

«Πρόγραμμα Δυναμικής Εκγύμνασης»: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή

9:00 – 9:45 | 18:00 – 18:45 | 19:00 – 19:45 | 20:00 – 20:45

Δυναμικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς σε υψηλές εντάσεις με στοιχεία αερόβιας άσκησης, εναλλάσσοντας ταχύτητα εκτέλεσης με μικρές αντιστάσεις (λάστιχα, βαράκια, μπάλες κλπ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *