ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΟΜΙΛΙΕΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

 

 

Στη Σαντορίνη παραβρέθηκαν  την Πέμπτη 27/6 και Παρασκευή 28/6 ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου Αλαβάνος και ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Ορέστης Χαραλαμπάκος και συνομίλησαν με εργαζόμενους του νησιού. Συγκεκριμένα:

  • Την Πέμπτη στις 12.00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υποψήφιου βουλευτή Ορέστη Χαραλαμπάκου με εργαζόμενους του δήμου στην οποία τέθηκε το ζήτημα  υποστελέχωσης των υπηρεσιών, το οξύ πρόβλημα των ακατάλληλων και επικίνδυνων κτιρίων στα οποία στεγάζονται, η ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών όπως η καθαριότητα και οι συνέπειες στο κόστος για το λαό και στις εργασιακές σχέσεις.
  • Την ίδια μέρα στις 19.30 στο Καμάρι πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλητές τον Ορέστη Χαραλαμπάκο και τον ευρωβουλευτή Λευτέρη Νικολάου Αλαβάνο όπου τονίστηκε η αναγκαιότητα ενίσχυσης του ΚΚΕ, του μόνου κόμματος που αποδεδειγμένα όλα αυτά τα χρόνια ήταν στο πλευρό του λαού και που μπορεί να αποτελέσει τη μόνη εγγυημένη δύναμη αντίστασης και λαϊκής αντιπολίτευσης την επόμενη μέρα. Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση.
  • Την Παρασκευή στις 8.30 συναντήθηκαν με εργαζόμενους στη ΔΕΗ όπου εκτός από τα ζητήματα της ενέργειας και των ιδιωτικοποιήσεων συζητήθηκαν και γενικότερα ζητήματα τα οποία θα πρέπει να αποτελέσουν τα κριτήρια ψήφου στις εκλογές της 7ης Ιούλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *