«ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΙΧΩΣ… ΤΣΙΠΑ»

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΙΛΑ

 

 

 

.Δημήτρης Μπάιλας, πρώην Νομάρχης- Πολιτευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Δημήτρης Μπάιλας, πρώην Νομάρχης- Πολιτευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου ως Νομάρχης όσες φορές χρειάστηκε να δεσμευτώ απέναντι σε κάποιο φορέα ή πολίτη για κάποιο αίτημα που υπέβαλε, και το οποίο δεν ήμουν σίγουρος ότι μπορούσα να ανταποκριθώ και φοβούμενος αν δεν το λύσω και φανώ ψεύτης απέναντί του ,απαντούσα με μία στερεότυπη φράση «Δεν είμαι έτοιμος να σου απαντήσω δώσε μου λίγο χρόνο να το ψάξω». Και πάντοτε του απαντούσα!.

 
Μπορεί με κάποια καθυστέρηση, πολλές φορές αρνητικά, αλλά πάντοτε απαντούσα αφού έψαχνα το θέμα για να μη κάνω λάθος, και δεν μπορέσω να εκπληρώσω την υπόσχεσή μου και αποδειχθώ αναξιόπιστος. Ήξερα ότι σε κάποια στιγμή θα ξανασυναντιόμαστε και τότε, πώς θα τον κοίταζα στα μάτια ακόμη και από αυτό το ψηλό σκαλοπάτι της εξουσίας που βρισκόμουν;.

 
Ήταν το ρωμαίικο φιλότιμο, αυτή η ΤΣΙΠΑ που λέει ο λαός !!, που με έκανε να μην πάω για παράδειγμα , έναν ολόκληρο χρόνο σε κάποιο οικισμό της Τήνου τον οποίο αργήσαμε παρά την υπόσχεσή μας να τον ηλεκτροδοτήσουμε, ή στην Κύθνο όταν αργήσαμε να φτιάξουμε την 2η έξοδο από το λιμάνι, ή και στη Σαντορίνη όταν οι υπάλληλοι δεν είχαν προχωρήσει κάποιο πρόγραμμα επιδότησης των αμπελοκαλλιεργητών.
Δεν μπορούσα να νιώθω τα μάτια όλων να είναι στραμμένα πάνω μου και να με θεωρούν ψεύτη!!. Ήταν εφιαλτικό για μένα να νιώθω ότι θα με κοίταζαν με περιφρόνηση και ειρωνεία, ασχέτως τις δικαιολογίες που θα προέβαλα ακόμη και αν είχαν βάση. Γιατί θα έπρεπε να τις είχα ψάξει πριν τους υποσχεθώ.

 
Έτσι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί ο Κος Τσίπρας να εμφανίζεται δημοσίως όταν συνεχώς δείχνουν και ξαναδείχνουν τα χοντροειδέστατα ψέματα που είχε πει και με τα οποία τρείς φορές υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών. Άραγε δεν νιώθει άσκημα όταν οι αντίπαλοι του, τα κανάλια, οι σατιρικές εκπομπές, τα ραδιόφωνα, το διαδίκτυο καθημερινά τον ξεφωνίζουν τον περιγελούν και τον ειρωνεύονται για την αναξιοπιστία του;. Άραγε πως νιώθει μέσα του; και πως νιώθουν κάποιοι που τον υπερασπίζονται με γελοίες δικαιολογίες προσπαθώντας να κάνουν το άσπρο μαύρο, και την πολιτική δίχως τσίπα σε Αριστερή υπεύθυνη πολιτική Τσίπρα;;.

 
Αλλοίμονο στην αριστερά!!. Βεβαίως τα τελευταία χρόνια για την εξασφάλιση της καρέκλας οι πολιτικοί μας έχουν συνηθίσει στα ψέματα και στις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις δίχως ΤΣΙΠΑ, όμως αυτοί το παράκαναν!!!.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *