ΠΛΟΥΣΙΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ

 

 
donyaΈνα πλήρες και εντυπωσιακό φωτογραφικό αφιέρωμα στη Σαντορίνη, φιλοξενεί στην τελευταία έκδοσή της, η ιρανική εφημερίδα donya-e-eqtesad. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη οικονομική εφημερίδα της χώρας των Αγιατολάχ και όπως αναφέρουν οι διεθνείς πηγές απευθύνεται στην διαρκώς αναπτυσσόμενη ιρανική ελίτ. Στο δημοσίευμά της, αναφέρει: Σαντορίνη, το πιο όμορφο νησί στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι, πιστεύουν ότι είναι το πιο συναρπαστικό και μαγευτικό από όλα τα ελληνικά νησιά.

“Σαντορίνη (Santorini), είναι το νοτιότερο νησί των Κυκλάδων σε απόσταση 200 χιλιομέτρων (από την πρωτεύουσα), στα νότια του Αιγαίου πελάγους.
Σε παλαιότερες εποχές το νησί ήταν στρογγυλό, κι αυτό ακριβώς σημαίνει στα ελληνικά, το αρχαίο όνομά της, “Στρογγύλη”. Μια ηφαιστειακή έκρηξη κατέστρεψε το κεντρικό τμήμα του νησιού και προκάλεσε τη βύθιση του, δημιουργώντας την ηφαιστειακή καλντέρα στη σημερινή της μορφή. Ήταν για πολύ καιρό στο περιθώριο, αλλά τα τελευταία χρόνια γνώρισε τεράστια ανάπτυξη”.

 

سانتورینی

سانتورینی

سانتورینی (Santorini)، جنوبی‌ترین جزیره از مجموعه جزایر Cyclade است که در جنوب دریای اژه در نزدیکی ٢٠٠ کیلومتری یونان واقع شده است

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *