ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

“Το Διοικητικό συμβούλιο του περιφερειακού τμήματος Θήρας του Ε.Ε.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο Μπελώνειο πολιτιστικό κέντρο .

Ο Πατήρ Αντώνιος Νομικός, ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους μια καλή δημιουργική χρονιά.

Η Πρόεδρος  κ. Μαρία Αργυρού , ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο του Ερυθρού Σταυρού, παρουσίασε ένα σύντομο απολογισμό του έργου του τμήματος και ορισμένες από τις προγραμματισμένες δράσεις του 2023.

Αναφερόμενη στην σε εξέλιξη πρωτοβουλία   του τμήματος για τη συλλογή τροφίμων και  κλινοσκεπασμάτων για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και Συρίας, έκανε έκκληση προς όλους, ο καθένας από το υστέρημά του να διαθέσει ό,τι έχει ευχαρίστηση.

Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης κάλυψαν οι μαθήτριες πιάνου Αγγελική και Εβελίνα Τσιαντζή , οι οποίες ήταν υπέροχες και άφησαν άφωνους τους παρευρισκόμενους με την δεξιοτεχνία τους.

Θερμές ευχαριστίες τέλος, για την οικονομική ενίσχυση του τμήματος είτε με την αγορά λαχνών , της συνδρομής  η της εγγραφής νέων μελών.

Καλή δημιουργική χρονιά με υγεία .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *