Πετυχημένη η εκδήλωση του τοπικού συλλόγου για την απονομή επαίνων σε τέκνα πολύτεκνων οικογενειών

ΘΗΡΑ 29/06/2022

Δελτίο Τύπου

Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης πραγματοποίησε στις  27 Ιουνίου 2022 στον προαύλιο χώρο του Γενικού Λυκείου Θήρας  εκδήλωση για την απονομή επαίνων σε τέκνα πολύτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν στα Γυμνάσια, Λύκεια,  και σε μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και σε νέες πολύτεκνες μητέρες .

Η εκδήλωση περιελάμβανε τα εξής :

  • Ομιλία από τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης στην οποία απηύθυνε  τις ευχές του σε όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πολύτεκνοι της τοπικής  Ένωσης .
  • Χαιρετισμούς ,  από τον Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας  πρωτοπρεσβύτερο π. Σιγάλα Νικόλαο   , από την αντιδήμαρχο Θήρας κα Κίτσου Σοφία ,  τον πρώην Δήμαρχο Θήρας κο Νικόλαο  Ζώρζο , τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ κο Μανώλη Ορφανό , από την Λιμενάρχη Θήρας , από τον διοικητή του ΚΕΘΑ  Θήρας , από προέδρους κοινοτήτων , από προέδρους συλλόγων  και  από όλους τους επίσημους που  έκαναν βραβεύσεις .
  • Διαβάστηκε χαιρετισμός  : του κου Ιωάννη Βρούτση Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και   Βουλευτή  Κυκλάδων της Ν.Δ  και του κου Φίλλιπου Φόρτωμα  Βουλευτή Κυκλάδων  της Ν.Δ.
  • Βραβεύσεις

Τα παιδιά που αρίστευσαν  ήταν:

Λειβαδάρου Δέσποινα του Βλασίου και της Αικατερίνης ,  Βελεγράκης  Ηλίας του Ιωάννη και της Μαρίας ,  Καραμολέγκος Παρασκευάς του Ανάργυρου και της Καλλιόπης ,  Σιγάλα Αρετή του Αντωνίου και της Παρασκευής ,  Αρβανίτη Ζηνοβία του Νικολάου και της Νικολέττας  ,  Σιγάλα Φλώρα του Αντωνίου και της Παρασκευής , Διονυσοπούλου Αικατερίνη του Ευαγγέλου και της Μαρίας ,  Νομικού Ειρήνη του Μηνά και της Μαρίας ,  Σπαθάρη Αννα-Μαρία του Δημητρίου και της Λυδίας ,  Τσαχάκης Αθανάσιος του Ζαχαρία και της Ειρήνης ,  Φύτρου Μιχαέλα του Ευαγγέλου και της Βαρβάρας ,  Κολυδά  Άντωνία του Αναστασίου και της Καλλιόπης ,  Νομικού Ευαγγελία του Νικολάου και της Άννας ,  Φέγγη Ελένη του Γεωργίου και της Πηνελόπης , Σπαθάρης Μαρίνος του Δημητρίου και της Λυδίας ,  Σιγάλα Άννα του Αντωνίου και της Παρασκευής ,  Σιγάλας Μαρίνος του Αντωνίου και της Παρασκευής ,  Φύτρου Μαρουλία – Μαρία του Ευαγγέλου και της Βαρβάρας ,  Τσαχάκης Μιχαήλ του Ζαχαρία και της Ειρήνης , Νιώτης Σπυρίδων του Παύλου και της Σταματίνας ,

Βελεγράκη  Χαραλαμπία του Ιωάννη και της Μαρίας , Βασσάλου Ευαγελία του Ιωάννη και της Ανδριαννής ,  Κοζμάκι Ευαγγελία του Χαράλαμοιυ και της Αικατερίνης ,  Χιώτη Φλώρα-Μαρία του Ιωάννη και της Μάρθας ,  Λειβαδάρος  Νικόλαος  του Βλασίου και της Αικατερίνης ,  Λιγνού Θεώνη του Ελευθερίου και της Αντωνίας ,  Γιαννακόπουλος Εφραίμ του Ιωάννη και της Χριστίνας ,  Καραμολέγκος  Ηλίας του Εμμανουήλ και της Μαρίας , Βάλβη Κανέλλα του Παναγιώτη και της Θεολογίνης ,  Χαραλαμπίδης Ιωάννης του Χαράλαμπου και της Μαριέτας .

Τα παιδιά που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν:

Βελεγράκη  Χαραλαμπία του Ιωάννη και της Μαρίας ,  Νιώτης Σπυρίδων του Παύλου  και της Σταματίνας ,  Παπαδόπουλος Βασίλειος του Στέφανου και της Αγγελικής , Φουστέρης  Ευάγγελος του Αντωνίου και της Αικατερίνης , Βολικάκη Παναγιώτα –Αικατερίνη του Γεωργίου και της Καλλιόπης .

Οι βραβευθέντες έλαβαν έπαινο και  συμβολικό χρηματικό ποσό  .

 Βραβεύτηκαν οι νέες πολύτεκνες μητέρες

Βαρντισβίλι Νάντια του Μαρχάζι σύζυγος Οζτάστση Πρόδρομου ,  Τολάκη Μαρία του Νικολάου  σύζυγος Σαλίβερου Ματθαίου ,  Καβαλλάρη Γεωργία του Πέτρου , Αρβανίτη Μαρκέλα του Επιφάνειου σύζυγος Μαράσογλου Παντελή , Αρβανίτη Νεκταρία του Σαμψών σύζυγος Σιγάλα Νικόλαου , Ζώρζου  Άννα του Χρήστου σύζυγος Δανέζη Ιωάννη ,  Καρατζόγλου Μαρία του Ευθυμίου σύζυγος Κόσση Στέφανου .

Επίσης έγινε  απονομή τιμητικών διακρίσεων

α) στον δήμαρχο Θήρας κο Αντώνιο Σιγάλα για την έμπρακτη αγάπη του προς τους πολύτεκνους  και την προσφορά του στη Θηραϊκή κοινωνία .

και β) σε  όλους τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων και μέλη του ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού δηλαδή

στον  κο Μπάικα Γουρία  , στον  κο  Ρούσσο Γεώργιο , στον  κο  Καφούρο Αρτέμιο , στον  κο  Κατσίπη Ευάγγελο , στον κο  Σαρρή  Θεοχάρη , στην κα Πελέκη Μαριάννα , στον κο Ρενιέρη Γεώργιο , στον κο Καραμολέγκο Πετρο , στον κο Ρούσσο Ιωάννη , στην κα Πιτσικάλη Μαρκέλα , στον κο Μαρτίδη Νικόλαο ,   στον κο Παγώνη Αντώνιο  στην κα Φύτρου Ειρήνη  και στον κο Καφιέρη Δημήτριο ,για την έμπρακτη αγάπη τους  προς τους πολύτεκνους και την προσφορά τους στα χωριό τους  .

Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή ΓΕΛ ΘΗΡΑΣ κ. Καραμολέγκο για την παραχώρηση           του χώρου και τον κύριο Μυτηλιναίο για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *