ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΑΣ

 

 

 

“Την Κυριακή 30/6 και τη Δευτέρα πρωί 1/7 περιόδευσαν στην Κέα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αντώνης Γάκης, Νίκος Μανιός και Νίκος Συρμαλένιος.

Συναντήθηκαν με τη νεοεκλεγείσα δήμαρχο Ρένα Βελισσαροπούλου και αντιπροσωπεία συμβούλων της παράταξής της, με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις γύρω από τα προβλήματα που απασχολούν το νησί, καθώς και την πορεία της τοπικής αυτοδιοίκησης την επόμενη περίοδο.

Πέραν από την ολοκλήρωση σημαντικών έργων που έχουν δρομολογηθεί με σημαντική συμβολή της κυβέρνησης και χρηματοδότηση από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους (οδικό δίκτυο, υδροδότηση, επισκευή σχολείων και αύλειων χώρων, παιδικών χαρών κλπ.), τη συζήτηση απασχόλησαν τόσο τα προβλήματα της παροχής της δημόσιας υγείας και της αναβάθμισης του Π.Π.Ιατρείου σε Κέντρο Υγείας, όσο και τα ζητήματα της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι μίλησαν σε ανοιχτή συζήτηση στο Καφέ Βαράδι, όπου ακολούθησε πλούσιος διάλογος γύρω από την κυβερνητική πολιτική και τους στόχους για την επόμενη τετραετία. Κοινή πεποίθηση και αδήριτη αναγκαιότητα είναι μέχρι την επόμενη Κυριακή, όλες οι γνήσιες προοδευτικές-δημοκρατικές δυνάμεις να εντείνουν τον αγώνα τους για το προχώρημα των κατακτήσεων του ελληνικού λαού και την αποτροπή παλινόρθωσης των ισχυρών διαπλεκόμενων οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *