Περιφερειακή Αρχή Ν.Αιγαίου: “Βουτηγμένη”  στην αλαζονεία  και απούσα από τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα!”

” ΠΝΟΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ” ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

  ” Η πρόσφατη κατακραυγή που εκφράστηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Καλαθοσφαιρισης Αρχαγγέλου κατά της συμπατριωτισσας τους  Αντιπεριφερειαρχη  Υγείας της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου (Π.Ν.Α.) κ. Χ.Γιασιρανη επιβεβαίωσε ττην αλαζονεία, την έλλειψη ουσιαστικου έργου και την απουσία από τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα της Περιφερειακής Αρχής Ν.Αιγαίου.
  Η διαμαρτυρία στο  Δ.Δ.  Αρχαγγέλου  “φέρνει στο φως”  την ανεκπλήρωτη   υπόσχεση για κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή και τα παραπάνω “δένουν” με την έλλειψη νερού και την απουσία έργων υποδομής.
Θυμίζουμε ότι το φετινό καλοκαίρι και  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαχανιας  Ρόδου κατήγγειλε  τον Χωρικό Αντιπεριφερειαρχη Δωδεκανήσου κ. Χ.Ευστρατιου για αλαζονικη συμπεριφορά σε εκδήλωση που διοργάνωσε!
Σε εποχή που τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των νησιών μας αυξάνονται,  η αδυναμία και η  απουσία  πολιτικών λύσεων από τον Περιφερειαρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκο και της πολιτικής του παρέας είναι εμφανέστατη!
Τα επικοινωνιακα   τεχνάσματα, οι απευθείας αναθέσεις, τα πανάκριβα “πανηγυρια” που διοργανώνουν,  οι  διορισμοί “ημετέρων”  και η απουσία σοβαρού αναπτυξιακού σχεδίου και δράσεων της Περιφερειακής Αρχής Ν.Αιγαίου, αποκαλύπτουν τη πολιτική “γύμνια της” και την αναποτελεσματικοτητα της !
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου
-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *