ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ

Ο ΕΛΒΙΣ ΖΕΙ!

 

 

VOLCANOΚαι μια οφειλόμενη απάντηση. Επειδή τα Ελλοχίμ υπάρχουν. Ο Έλβις ζει και κάτω από την Ακρόπολή υπάρχει ένας ογκόλιθος από διαμάντια. Εδώ κα κάμποσο καιρό, ξεκίνησα τις συνεντεύξεις για λογαριασμό του «VOLCANO TV». Μετά από αυτές, έκανα ότι και στα 20 περίπου χρόνια της δημοσιογραφικής μου ενασχόλησης.Εντόπιζα

τα σημεία με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και παρέθετα αποσπάσματα, ατάκες ή εικόνες με λιγόλογο σχολιασμό. Επειδή παρά τη μακροχρόνια ενασχόλησή μου με το ρασδιόφωνο και την τηλεόραση, παραμένω «εφημεριδάς». Είναι ο γραπτός λόγος, η πρόκληση και η αναγκαία πύκνωση του που με θέλγει.

Υπάρχει όμως η δυνατότητα να ανεβαίνουν οι συνεντεύξεις και στο «Youtube», αρκεί να έχεις δικό σου-δωρεάν- κανάλι. Από συναδελφική αβροφροσύνη και ευγένεια οι συνάδελφοι μου είπαν να τις ανεβάζω κι εκεί, για να «παίρνω» εγώ κι όχι αυτοί την «αναγνωσιμότητα». Προσπάθησα να το κάνω, αλλά ανέκυψαν δύο δυσκολίες. Η πρώτη ήταν πως το υλικό της δικής μου, βοηθητικής κάμερας, εστιάζει μόνο στον συνεντευξιαζόμενο. Η δεύτερη είναι πως για να κάνεις «rendering» ή όπως αλλιώς λέγεται, παίρνει πολλή ώρα και δυνατό προσωπικό υπολογιστή. Ανέβασα κάποιες δοκιμαστικά στη Santonews.com. Τι ήταν να το κάνω;. Οι πιστεύσαντες στα Ελλοχίμ, τη μακροζωία του Έλβις και το διαμαντένιο υπόβαθρο της Ακρόπολης, άρχισαν να ψιθυρίζουν διάφορα.

Έτσι αποφάσισα να τις ανεβάσω σιγά-σιγά, όλες. Θα κουράσω λίγο παραπάνω τον πάντα πρόθυμο και πολύτιμο συνεργάτη μου Ρίζο να τις μεταγράψει σε ένα σκληρό δίσκο και θα ανέβουν όλες. Και ναι!. Ο Έλβις ζει!.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *