ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ: “ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ” ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

 

 

 

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε.

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο θέμα των παιδικών χαρών της Σαντορίνης.

Στις 31/08/17 ολοκληρώθηκε η παράταση που είχε δοθεί από τον Δήμο στον εργολάβο, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί το έργο της ανάπλασης της πλατείας του Εμπορείου (μέρος της οποίας αποτελεί και η παιδική χαρά του Εμπορείου). Θα θέλαμε λοιπόν να μας ενημερώσετε εάν έχετε προχωρήσει στις ενέργειες που προβλέπονται από το άρθρο 49 του Ν. 3669/08 λόγω μη ολοκλήρωσης του έργου.

Επίσης, αναφορικά με τις 5 παιδικές χαρές οι οποίες σύμφωνα με τις υποσχέσεις σας της 18/04/2017 θα έπρεπε να παραδοθούν το φθινόπωρο του 2017 (έχουμε ήδη φθινόπωρο εδώ και 19 μέρες…) θα θέλαμε να μας ενημερώσετε που έχει κολλήσει πάλι το θέμα και δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα για δεύτερη φορά ο διαγωνισμός! Η κα Βαμβακούρη μας είχε ενημερώσει ότι στις 28/08/2017 θα περνούσε από την οικονομική επιτροπή…

Καιρός είναι κύριε Δήμαρχε να προχωρήσετε σε πράξεις και όχι να κρύβεστε πίσω από δικαιολογίες! Εάν δεν γνωρίζετε τον τρόπο ώστε να προσφέρετε στους μικρούς δημότες σας τα στοιχειώδη, ρωτήστε “συναδέλφους” δημάρχους που το έχουν πετύχει να μάθετε τον τρόπο.

Περιμένουμε την άμεση απάντησή σας και για τα 2 παραπάνω θέματα! Και κυρίως περιμένουμε τις πράξεις σας!!!

Με εκτίμηση

Οι μαμάδες της Σαντορίνης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *