«ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝ» ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΗ

ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΜΩΣ

 

 

 

 

Ηλίας Πελέκης

«Ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος, καταδικάζει απερίφραστα τη βία όποια μορφή κι αν έχει και εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το γεγονός που συνέβη χθες μεταξύ του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ηλία Πελέκη και του επικεφαλής της παράταξης «Σαντορίνη Ενωτική Πορεία» κ. Γεωργίου Χάλαρη.

Δεσμεύεται δε ότι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με το γεγονός αυτό».

 

Αυτά έγραφε ο Δήμαρχος Θήρας, προχτές αναφερόμενος στη θρασύδειλη επίθεση τοπυ Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου εναντίον του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Χάλαρη. Προαναγγελθέν λοιπόν, το γεγονός της αποπομπής Πελέκη.  Αλλά με μια πολτική περικοκλάδα.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΛΤ ΘΗΡΑΣ

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, σας γνωρίζουμε ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας κ. Ηλίας Πελέκης υπέβαλε την παραίτησή του την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, η οποία και γίνεται αποδεκτή.

Στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητηθεί το θέμα του ορισμού του νέου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας καθώς και οι λόγοι της παραίτησης του Πρόεδρου του ΔΛΤ.

Ενόψει δε της πολύ κρίσιμης συνάντησης για τον τόπο την ερχόμενη Τετάρτη 25/07, καλώ τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων να επικεντρωθούμε στην προετοιμασία της συνάντησης αυτής ώστε να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή επιτυχία προς όφελος του Δήμου μας.

 

 

 

Συμβάν, ήταν λοιπόν; Όχι επίθεση;. Συμβάν και ο ξυλοδαρμός του Πολεοδόμου;. Εκτός από την απερίφραστη καταδίκη, υπάρχει και η ειλικρινής συγγνώμη, ξέρετε. Δεν δικαιούται ο Γιώργος Χάλαρης μια συγγνώμη και μάλιστα από τον ίδιο τον δράστη. Μέσω τρίτων, διαμέσου πολιτικών σχεδιασμών και αναρριχώμενη περικοκλάδων θα κινείται η πολιτική ζωή του νησιού;.

Που βρίσκεται η πολιτική και προσωπική γενναιότητα;. Στα μπράτσα και στον σωματικό όγκο;.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *