ΠΑΝΔΗΜΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΗ ΘΗΡΑΣΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Γ. ΚΥΡΙΑΖΗ

 

THIRASIA_AGIOS-XARALAMPOS

Την ευκαιρία να βρεθούν όλοι (δεν είναι και πολλοί!) είχαν οι Θηρασιώτες με την αφορμή του εορτασμού του Αγίου Χαραλάμπους. Στο βίντεο που κοινοποίησε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κυριαζής, οι λιγοστοί κάτοικοι, που αν και μόλις λίγες εκατοντάδες μέτρα από ένα εκ των πλέων κοσμοπολίτικων νησιών του κόσμου, μπορούν άνετα να θεωρηθούν Ακρίτες, συνέρρευσαν στο φερώνυμο ναό και τίμησαν τη μνήμη του Αγίου.
Το ενθαρρυντικό, που παρατηρεί κάποιος στο Βίντεο, είναι η πληθώρα νέων ανθρώπων. Η Θηρασία, λοιπόν δεν γερνάει. Έχει νιάτα και τη ζωτική δύναμη να εκτιναχθεί. Αρκεί:THIRASIA_AGIOS-XARALAMPOS2
Να βοηθηθεί λιγάκι.
Να την δουν όλοι ως “μικρή αδελφή της Σαντορίνης”.
Να την αντιμετωπίσουν ως συγκριτικό πλεονέκτημα, και όχι ως απόμακρη επιλογή ή “λεία” για επιτήδειους που την τρυγούν με τα τουριστικά τους πακέτα ξεναγήσεων, την εκμεταλλεύονται και φεύγουν αφήνοντας πίσω τους, μόνο σκουπίδια.
Και τέλος, να μην ξεχνά κανείς πως η Σαντορίνη, δεν είναι μόνο ένα νησί. Επισήμως -και μακάρι και κατ΄ουσίαν- είναι μέρος ενός μικρού Αρχιπελάγους που φέρει το όνομα Σαντορίνη και περιλαμβάνει τη Θήρα, τη Θηρασία, τις Καμμένες, το Ασπρονήσι και τα Χριστιανά.

 

BINTEO:

 

https://www.facebook.com/george.kyr.56/videos/585626541586331/?fref=nf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *