Π. Μυτιληναίος: ποιοι θέλουν να κλείσουν την βραβευμένη καντίνα στο Καμάρι;

Γράφει στο ιστολόγιό του ο καλός συνάδελφος, και η οικουρούσα SantoNews δεν θα μπορούσε παρά να συμφωνήσει απόλυτα, εξάλλου έχει τοποθετηθεί ανάλογα στο εγγύς παρελθόν:

 

Κανονικά το άρθρο θάπρεπε να το γράψει ο Δημήτρης ο Πράσσος , ο οποίος ένθερμα έχει υποστηρίξει την λειτουργία της καντίνας στο Καμάρι, όμως θα το γράψω εγώ για να δει πως συμφωνούμε σε πολλά.
Με φώναξαν στο Καμάρι για να μου πουν πως η βραβευμένη Καντίνα στο Καμάρι κινδυνεύει να κλείσει.
Έτσι η Νότια περιοχή του Καμαρίου, μετά τους τοίχους που κτίστηκαν και έκοψαν τους δρόμους , μετά το κλείσιμο του μεγάλου πάρκινγκ στην Καμάρα, τώρα κινδυνεύει και η Καντίνα.
Μετά από επιτόπιο ρεπορτάζ διαπίστωσα ότι, κανένας Καμαριανός ή Καμαριανή δεν επιθυμεί το κλείσιμό της και μάλιστα κανένας, όπως τουλάχιστον μου είπαν, δεν την έχει καταγγείλει για την λειτουργία της.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια ο εκάστοτε Δήμαρχος δεν τολμούσε να ακουμπήσει αυτό το πραγματικά όμορφο σημείο της παραλίας του Καμαρίου.
Οι Καμαριανοί, που ενοικιάζουν ομπρέλες στην παραλία, μου ζήτησαν να στηρίξω την προσπάθεια του ιδιοκτήτη της Καντίνας (ένας αξιοσέβαστος και ευγενικός Σαντορινιός), καθώς αποτελεί τον χώρο που βρίσκουν καταφύγιο και οι ίδιοι όταν ο ήλιος αρχίζει να ανεβάζει τις θερμοκρασίες.
Τι συμβαίνει με την Καντίνα λοιπόν; Θέλουν κάποιοι να κλείσει και για την Καντίνα;
Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να παραμείνει ανοιχτή, το χρωστώ στο Πράσσο που αν ήταν εδώ θα φώναζε και θα είχε και δίκιο.
Ερχόμαστε λοιπόν με ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες.
Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *