«ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΤΟ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ»

H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΤΩΡΑ” ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ

 

 

 

“Σε αυτή την φράση πιστέψαμε όλοι εμείς όταν πριν τέσσερα χρόνια δημιουργήσαμε τον συνδυασμό «ΤΩΡΑ για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά», με επικεφαλής τον Μανόλη Ορφανό.

Στις 07/11/2018 μια ομάδα ανθρώπων με κοινά όνειρα αποφάσισε να διεκδικήσει τον Δήμο Θήρας, με μοναδικό στόχο την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό του νησιού μας. Στην πορεία αυτή και μέσα από την συνεργασία μας με την Δημοτική Αρχή – συμμετέχοντας σε δυο δημοτικές επιχειρήσεις (ΔΕΥΑΘ, ΔΑΠΠΟΣ) αποδείξαμε στην πράξη πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Αποδείξαμε πως όταν θέλουμε όλοι μαζί μπορούμε!

Με την συμπλήρωση των τεσσάρων χρόνων από την ίδρυση του συνδυασμού μας «ΤΩΡΑ! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» και ένα χρόνο πριν τις επικείμενες δημοτικές εκλογές δηλώνουμε παρόντες και πανέτοιμοι.

Παρόντες και πανέτοιμοι με την ομάδα μας να διευρύνεται καθημερινά από συμπολίτες μας που έχουν κοινούς στόχους και όνειρα με εμάς.

Συμπολίτες μας που δεσμεύονται να εργαστούν μαζί μας για ένα όνειρο:

Να αναδείξουμε το νησί μας σε πρωταγωνιστή!

Γιατί ακόμα και όταν δεν υπάρχει δρόμος η προσπάθεια και η θέληση όλων τον δημιουργεί και εμείς ως λαός έχουμε αποδείξει πως όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να ανέβουμε στην κορυφή και να γίνουμε πρωταγωνιστές.

 

 

 

Μανόλης Ορφανός

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *