«ΟΠΤΑΣΙΑ» ΤΟΥ GIULIANO BEKOR ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

 

ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ

 

 

 

«Η ΟΠΤΑΣΙΑ αποτελεί την νέα καλλιτεχνική δουλειά του διεθνούς φήμης φωτογράφου Giuliano Bekor, που δηλώνει ερωτευμένος με την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας στο πλαίσιο του Life Art Festival 2018 στην Αθήνα και στην Σαντορίνη, που αποτέλεσε για τον ίδιο ιδανική ευκαιρία να δημιουργήσει έργα εμπνευσμένα από εμβληματικούς θησαυρούς της αρχαιότητας.

Ο Giuliano Bekor, βετεράνος της φωτογραφίας μόδας και διασημοτήτων στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, στο καλλιτεχνικό του έργο δημιουργεί φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους με έντονη ζωγραφικότητα όπου ενδύει τα μοντέλα του με ένα δεύτερο δέρμα από καλλιτεχνικές φόρμες, υπερβαίνοντας την αισθητική της εικόνας και θέτοντας ζητήματα όπως το αρρενωπό και το ηρωικό. Στην ΟΠΤΑΣΙΑ, το γυμνό γυναικείο σώμα γίνεται ο καμβάς πάνω στον οποίο ο καλλιτέχνης δημιουργεί την δική του ιδιότυπη αρχαιολογία: ένα παλίμψηστο μορφών και συναισθημάτων.

Ο Giuliano Bekor ζει μεταξύ Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκης. Το φωτογραφικό του έργο έχει εκτεθεί διεθνώς και έχει δημοσιευθεί στις πιο γνωστές και έγκυρες εκδόσεις και περιοδικά στον κόσμο.

Επιμέλεια Ελένη Κούκου

22 Ιουνίου 8 μμ

BUDHA-BAR BEACH

 

23-24 Ιουνίου 2018  8μμ

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

www.lifeartfestival.com».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *