ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ US NEWS KAI CHICAGO TRIBUNE

 

 

 us_news_CHICAGO_TRIBUNE copy Τα καλύτερα νησιά του κόσμου, επέλεξε η αμερικανική επιθεώρηση US News & World Report και η σχετική λίστα, αναδημοσιεύτηκε μεταξύ άλλων και στη μεγάλη εφημερίδα, Chicago Tribune. Τα σκήπτρα του ομορφότερου νησιού, κατέκτησε η Σαντορίνη, με τις εφημερίδες να γράφουν:

“Αυτός ο γαμήλιος προορισμός μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα είδη των ταξιδιωτών. Οι ρέμπελοι της παραλίας, μπορούν να χαλαρώσουν πάνω στην κόκκινη άμμο, οι καλοφαγάδες να απολαύσουν μεσογειακά αρώματα και γεύσεις, ενώ οι λάτρεις της ιστορίας, να εξερευνήσουν τα ευρήματα της Αρχαίας Θήρας και του Ακρωτηρίου.

Αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε στη Σαντορίνη, είναι να πάτε κατευθείαν σε μια από τις χρωματιστές παραλίες, με τη μαύρη ή κόκκινη άμμο ή να αφεθείτε στην απόλαυση του εντυπωσιακά διατηρημένου Αρχαίου Ακρωτηρίου ή να ανεβείτε τα αρχαία σκαλοπάτια που οδηγούν στην ιστορική πόλη του Μανωλά στη Θηρασιά. Από εκεί, θα σας αιχμαλωτίσει μια εκπληκτική θέα στην καλντέρα και στη λαμπερή τουρκουάζ θάλασσα”.

US NEWS

CHICAGO TRIBUNE

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *