Ολοκληρώθηκε η επίστρωση του χώρου στάθμευσης στα Φηρά

Ευχαριστήρια ανακοίνωση ΣΩΤΛΕΣ

 

 

  “Με την ολοκλήρωση των εργασιών και την ασφαλτόστρωση του χώρου στάθμευσης στα Φηρά που παραχωρήθηκε από το Δήμο Θήρας στο Σωματείο μας για την εξυπηρέτηση των μελών μας και με σκοπό την αποσυμφόρηση των Φηρών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν καθένας από την πλευρά του στην επίτευξη του στόχου μας.

Ως Σωματείο Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Σαντορίνης ευχαριστούμε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κ. Γιάννη Μάινα για την κατανόηση από την πρώτη στιγμή των αναγκών του Σωματείου μας και την ανάληψη πρωτοβουλιών επίλυσης του αιτήματός μας, καθώς και τον πρόεδρο των Φηρών κ. Παναγιώτη Καβαλάρη για την πολύτιμη υποστήριξή του.

Θερμά ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Κανακάρη πρόεδρο της Συνένωσης των Λεμβούχων της Σαντορίνης που επίσης από την πρώτη στιγμή αναγνώρισε τις ανάγκες μας και μεσολάβησε απευθυνόμενος στην εταιρεία ROYAL CARIBEEAN Cruise η οποία τελικά συνεισέφερε στις οικονομικές ανάγκες της ασφαλτόστρωσης του χώρου στάθμευσης με ένα πολύ σημαντικό ποσό.

Αυτούς όμως που ευχαριστούμε ιδιαίτερα ως Δ.Σ. του Σωματείου Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Σαντορίνης είναι τα μέλη μας,που χωρίς δεύτερη σκέψη και με θερμή υποστήριξη, συνεισέφεραν οικονομικά ώστε ένας στόχος που ηταν χρόνιο πρόβλημα για τον κλαδο μας να γίνει πράξη, δημιουργώντας για όλους μας καλύτερες συνθήκες εργασίας και παροχής υπηρεσιών.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και ευχόμαστε το αποτέλεσμα να δικαιώσει τις επιλογές μας διευκολύνοντας τους επαγγελματίες του χώρου μας αλλά και τους κατοίκους κι επισκέπτες των Φηρών.
Για το Δ.Σ. του Σωματείου Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Σαντορίνης
Ο πρόεδρος
Εμμανουήλ Κορωνιός”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *