ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΗΡΑΣ ΑΜΟΡΓΟΥ & ΝΗΣΩΝ

 

 

 

“Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνωτικές δράσεις της Ι.Μ. Θήρας Αμοργού & Νήσων που για πρώτη φόρα μεταφέρθηκαν σε ένα ονειρεμένο κατασκηνωτικό χώρο στην Αμοργό στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής.  Σε συνέχεια των κατασκηνωτικών δράσεων οι οποίες χρόνια πραγματοποιούνταν και λειτουργούσαν στην Ανάφη η Ιερά Μητρόπολη δημιούργησε  ένα κατασκηνωτικό χώρο για την φιλοξενία των παιδιών και νέων προσεγμένο και  κατάλληλα εξοπλισμένο για τις νέες κατασκηνώσεις.

Φέτος για πρώτη χρονιά υλοποιήθηκαν και λειτούργησαν στο χώρο αυτό οι  νέες θερινές κατασκηνώσεις  με την βοήθεια συνεργατών και στελεχών του γραφείου νεότητας της Ι. Μητροπόλεως  φιλοξενώντας συνολικά 89 παιδιά σε δυο μόνο περιόδους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού & Νήσων κ. Επιφανιος ευχήθηκε οι νέες εγκαταστάσεις να έχουν ολοκληρωθεί και να λειτουργήσουν πλήρως την επόμενη χρονιά ώστε να μπορούν να καλύψουν  την τόση μεγάλη ζήτηση συμμετοχής αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη που έχουν οι γονείς  στο έργο της Εκκλησίας πάνω στις παιδικές και νεανικές ψυχές.

Εκ του γραφείου νεότητος της Ι.Μ. Θήρας Αμοργού & Νήσων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *