ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ-ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣΗΣ

 

 

“Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εργασίες πλήρους ανακατασκευής του διαδρόμου προσγείωσης-απογείωσης στο αεροδρόμιο Μυκόνου.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις της εταιρίας Fraport, το αεροδρόμιο θα παραδοθεί κανονικά προς χρήση στο επιβατηγό κοινό, την 30η του μηνός Νοεμβρίου.

Η επιφάνεια του διαδρόμου αντικαταστάθηκε από ένα νέο στρώμα ασφάλτου, υψηλής αντοχής,

στο οποίο θα υπάρχουν οι απαραίτητες σημάνσεις, σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις πιστοποίησης του EASA (European Aviation Safety Agency).

Ο Δήμος Μυκόνου επιβλέπει στενά τις εργασίες στον αερολιμένα Μυκόνου, ώστε το 2018, να βρει το νησί με έναν ολοκαίνουριο διάδρομο που θα είναι ασφαλής, συμβατός βάσει των διεθνών προτύπων και ικανός να υποστηρίξει την προβλεπόμενη επιβατική κίνηση για τα επόμενα τουλάχιστον 20 χρόνια.

Σε αυτά τα πλαίσια, επισκέφθηκε το αεροδρόμιο Μυκόνου ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο κα Ειρήνη Γρυπάρη και τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Π.Α.Κ.Ο «Γ.Αξιώτης» κ. Δημήτρη Κοντιζά, οι οποίοι και διαπίστωσαν τη σημαντική πρόοδο των εργασιών.

Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής ενημερώθηκαν πλήρως από τους τοπικούς επικεφαλής της Fraport και της Intrakat κ. Ευστράτιου και κα Μουτεβέλη αντίστοιχα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *