“Οι πολίτες έκαναν την επιλογή τους”

Μετεκλογικό μήνυμα του απερχομένου Δημάρχου

 

 

 

 

 

  “Αγαπητές και αγαπητοί μου συμπολίτες

Οι πολίτες έκαναν την επιλογή τους.

Η ετυμηγορία τους είναι σεβαστή από όλους μας.

Συγχαίρω τον νεοεκλεγέντα  δήμαρχο κ. Νικόλαο Ζώρζο και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του, προς όφελος των νησιών μας.

Επιθυμώ επίσης να συγχαρώ το σύνολο των νεοεκλεγέντων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, όλων των συνδυασμών και να τους ευχηθώ δημιουργική και αποδοτική θητεία.

Οφείλω τέλος να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας που με την ψήφο τους εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό μας, τις υποψήφιες και τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για τον αγώνα τους και όλες και όλους που εργάστηκαν εθελοντικά και με αυταπάρνηση και στήριξαν την προσπάθειά μας.

 

 

Ειδική αναφορά και ευχαριστίες οφείλονται προς τα στελέχη του Δήμου, που εργάστηκαν άοκνα για την άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Σε ότι με αφορά, θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου έως το τέλος της παρούσας δημαρχιακής περιόδου, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου και την πρόοδο όλων των έργων και δράσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

 

Στη νέα δημοτική περίοδο που ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου του 2024, τόσο εγώ όσο και οι εκλεγέντες σύμβουλοι του συνδυασμού μας θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας και από τη θέση που μας έταξαν, θα ασκήσουμε με ευσυνειδησία και συνέπεια τα καθήκοντά μας.

Η πρόοδος της Σαντορίνης και της Θηρασιάς και η ευημερία των συμπολιτών μας,  ήταν και θα παραμείνει ο αποκλειστικός μας στόχος και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *