ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΔΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑ

 

  “Από χώρο του Επαρχείου ξεκινούν καθημερινά σακούλες τροφίμων και άλλων ειδών που παραδίδονται κατ΄ οίκον σε οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους οι οποίοι ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες.

  Η Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης και με την συνδρομή του Επάρχου μας κ Δαρζέντα έκανε έκκληση σε Ξενοδόχους από όπου και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με τρόφιμα μακράς διάρκειας. Επίσης παρακολουθεί ακόμα πιο στενά την περίοδο αυτή προκειμένου όλοι οι συνάνθρωποι στο νησί μας που έχουν ανάγκη (άποροι, ηλικιωμένοι που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, να νιώσουν -μέσα και σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας- ότι δεν είναι μόνοι.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι Η Εθελοντική ομάδα Σαντορίνης Ε.Ο.Σ στα πλαίσια των δράσεών της στήριξε το πρόγραμμα σίτισης ευπαθών κατοίκων του νησιού μας απο τις 12 Μαΐου έως τις αρχές Ιουνίου 2020. Το πρόγραμμα σίτισης στέφθηκε με επιτυχία με την βοήθεια επιχειρηματιών που πρόσφεραν δωρεάν γεύματα ώστε να καλύψουμε ,όσο ήταν εφικτό, ανάγκες των συνδημοτών μας. Εκ μέρους όλοι της προσπαθείας και συνεργασίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια, τους ¨

Αντώνη Ηλιόπουλο,

Κατερίνα Αγάπη,

Τόνι Νόνα,

Γιώργο Συνολάκη,

Δημήτρη Κουρουμλίδη,

Ευτύχιο Μαρκεσίνη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *