Οδύνη και ερωτηματικά για το θάνατο του Τραυματιοφορέα Ελπιδοφόρου Αραπαντώνη

Ανακοίνωση Συντονιστικής Επιτροπής
  “Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής πολιτών Θήρας για το Νοσοκομείο της Σαντορίνης εκφράζουν την βαθύτατη λύπη τους για τον άδικο χαμό του Κου Ελπιδοφόρου Αραπαντώνη.
Ο Ελπιδοφόρος Αραπαντώνης εργαζόταν αδιάλειπτα και με αυταπάρνηση στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης ως τραυματιοφορέας, από το ξεκίνημα της λειτουργίας του το 2016.
Η επιτροπή μας εκφράζει την βαθιά της οδύνη για την αιφνιδιαστική απώλεια του Ελπιδοφόρου Αραπαντώνη που εργαζόταν μέχρι και λίγες μέρες πρίν από το θάνατό του στο Νοσοκομείο του νησιού.
  Οι συνθήκες μέσα στις οποίες έχασε τη ζωή του ο Ελπιδοφόρος, η υγεία του οποίου επιδεινώθηκε ραγδαία μέσα σε λίγα 24ωρα κι ενώ νωρίτερα εργαζόταν κανονικά, εγείρουν ερωτηματικά και μας προβληματίζουν ως προς την ιατρική αντιμετώπιση της οποίας έτυχε.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά νιώθουμε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουμε την δυσαρέσκειά μας και το αίσθημα φόβου που μας δημιουργεί η υποστελέχωση και η έλλειψη βασικών ειδικοτήτων όπως παθολόγου, Μικροβιολόγου κτλ κτλ
  Αίσθημα που δικαίως εντείνετε έπειτα από τον απροσδόκητο χαμό ενός ακόμα συμπολίτη μας το οποίο μαλιστα έρχεται σε συνέχεια του πρόσφατου συμβάντος της απρογραμμάτιστης και αιφνίδιας γέννας συμπολίτισσας μας στο σπίτι της προ ολίγων ημέρων.
Ως μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής πολιτών για το Νοσοκομείο της Σαντορίνης εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στην οικογένεια του Ελπιδοφόρου Αραπαντώνη, δηλώνοντάς τους ότι είμαστε στο πλευρό τους συμμεριζόμενοι τον βαθύ πόνο τους για την αναπάντεχη απώλεια του παιδιού τους”.
Ανάρτηση του τέως Εντεταλμένου Συμβούλου του Νοσοκομείου Μπάμπη Πανοτόπουλου
  “Θυμάμαι, τις δύσκολες μέρες της Σαντορίνης, όταν είχε προσληφθεί ο Ελπιδοφόρος στο Γ.Ν. Θήρας, του είχα πει “να που ήρθε και κάτι ελπιδοφόρο στο νοσοκομείο”!
Ο Ελπιδοφόρος, ένα νέο παιδί έφυγε χθες! Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή του!
Υ.Γ. 1 Κυρία Μπορμπουδάκη αν διαθέτετε ίχνος ανθρωπιάς ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!
Υ.Γ. 2 Κύριε Υπουργέ Υγείας, κε Γεωργιάδη, έχετε την πλήρη ευθύνη να διευκρινίσετε ΔΗΜΟΣΙΑ τα παρακάτω:
1) Τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έφυγε αυτό το παλληκάρι!
2) Πόσους καρδιολόγους διαθέτει το νοσοκομείο και αν ο ασθενής εξετάστηκε από γιατρό της ειδικότητας αυτής!
3) Πόσες μέρες νοσηλεύτηκε στο Γ.Ν. Θήρας ο ασθενής, ποιες εξετάσεις έγιναν και ποια ήταν η διάγνωση!
4) Πόσοι και ποιοι γιατροί του Γ.Ν. Θήρας έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα του ΕΚΑΒ!
5) Το πλήρες χρονικό της αεροδιακομιδής από το πρώτο τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ μέχρι την ώρα εισαγωγής στα ΤΕΠ του Γ.Ν. Νίκαιας!
6) Ισχύει ότι οι Αγροτικοί Γιατροί της Σαντορίνης έστειλαν έγγραφο πριν λίγες ημέρες προς τη Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ? Ποιο το περιεχόμενό του?
Κύριε Υπουργέ Υγείας, κύριε Γεωργιάδη ή φροντίστε να ξαναγίνει το Γ.Ν. Θήρας στολίδι, όπως το παραλάβατε, κατά δήλωση του κου Μητσοτάκη ή κλείστε το!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *