ΒΙΝΤΕΟ:ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ-ΟΙΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΤΕ;

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ

 

 

  Ο Γιώργος Λεονταρίτης, είναι από τους λίγους πολιτικούς που είναι ΚΑΙ φίλοι μου. Μ’ αρέσει η εσάνς του (αύρα; θα το λέγαμε ελληνικά;).

Λοιπόν Γιώργο, επειδή σε είδα να πανηγυρίζεις για τον οδικό άξονα αεροδρομίου- Οίας, μαζί με τον Περιφερειάρχη (τον οποίο δεν γνωρίζω καν, από κοντά). Επειδή Γιώργο είσαι από τους κορυφαίους οδηγούς των Κυκλάδων (ήσουν και στη Φεράρι, όταν σπούδαζες στην Ιταλία ή θυμάμαι, λάθος;).

Πήρα σήμερα το αρτιότερο ομμάτιά του άξονα αεροδρομίου Οίας. Το αρτιότερο!. Και φυσικά το μικρότερο. Το άλλο προς Οία, το διένυσα κάποτε με την ψυχή στο στόμα. Και σε ρωτώ: Θα το περπάταγες βράδι, μετά το Ηλιοβασίλεμα;. Αυτό το κομμάτι;. Με το αυτοκίνητό σου προφανώς. Γιατί τη μέρα, παλεύεται.

Ξαναλέω. Σε ρωτώ σαν φίλο που ελπίζω πως θα συνεχίσουμε να είμαστε και σαν σπουδαίο οδηγό που θα παραμείνεις. Είναι αυτό δρόμος; Είναι ασφαλής δρόμος;.

ΥΓ. Η κάμερα είναι στο άκρο αριστερά, δίπλα σχεδόν στον καθρέφτη. Και υπό γωνία για να πιάνει το αντίθετο ρεύμα. Για να δεις Γιώργο Λεονταρίτη, τι περνάει ένας απλός και ίσως ολίγον αμελής οδηγός.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *