Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Μ. ΟΡΦΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΑ

ΟΡΦΑΝΟΣ ΟΙΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

 

 

“Το ειλικρινές  και ουσιαστικό ενδιαφέρον του για τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Οίας, εξέφρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Θήρας Μανόλης Ορφανός, κατά την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας Οίας Ελευθέριο Δαρζέντα και τα μέλη της.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Ορφανού προκειμένου να ενημερωθεί ουσιαστικά και σε βάθος για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους.

Ο κ.Δαρζέντας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Οία τα βασικά εκ των οποίων παραμένουν το σχολείο,το κυκλοφοριακό καθώς και το πρόβλημα του πάρκινγκ. Ο κ.Ορφανός από τη μεριά του εξέφρασε τη στήριξή του στην άμεση αντιμετώπιση τους, με στόχο την ευκολότερη και πιο ποιοτική καθημερινότητα των κατοίκων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *