Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ KICK-BOXING ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Μ. ΖΑΜΠΙΔΗ

 

 

zabidis“Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο αθλητικός σύλλογος ” Karamolegos Team” και η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνουν το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης τη σπουδαία διεθνής διοργάνωση “WKF Santorini Cup 2016 Greece vs Ukraine“, η οποία από φέτος καθιερώνεται ως θεσμός στις Κυκλάδες.

Οι θεατές θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν δεκαέξι αγώνες Kick Boxing, Muay Thai και πυγμαχίας, μεταξύ των οποίων την αναμέτρηση της Ελληνίδας Μεσογειονίκη Χαράς Δημητρούλας απέναντι στην έντεκα φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Ουκρανή Lena Ovchynnikova για τον παγκόσμιο τίτλο, αλλά και αρκετές μονομαχίες ανάμεσα σε ντόπιους αθλητές με αθλητές από την Αθήνα, τα Ιωάννινα, το Κιάτο, την Πάτρα, τη Μακρυνεία και την Πάρο.

Επίσης, από φέτος καθιερώνεται ο νέος τίτλος του πρωταθλητή Κυκλάδων, τον οποίο θα διεκδικήσουν o ντόπιος αθλητής Απόστολος Λέντζας και ο Γιαννώτης Νίκος Παραθυράκης, ενώ θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας που προεδρεύει ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Στεφανόπουλος κι ένας αγώνας πυγμαχίας τεσσάρων γύρων στα βαριά κιλά μεταξύ του Μάριου Κόλλια (Πάτρα) και του Γιάννη Μπαλοπίτα (Αθήνα). Ακόμα, θα αναμετρηθούν τα ζευγάρια Γιάννης Τζακάκος (Αθήνα) – Vitaly Mayboroda (Ουκρανία), Rostyslav Ubozhenko (Ουκρανία) – Παναγιώτης Καλυβιάρης (Αθήνα) και Αλέξανδρος Καλάσης (Καλαμάτα) – Διονύσης Αναστασόπουλος (Αθήνα).

Τα ματς θα διαιτητεύσει ο διεθνής Γιώργος Μιχαηλίδης, που διήθυνε τον αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Μιχάλη Ζαμπίδη στο ΣΕΦ, επόπτες στον αγώνα για τη διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου θα είναι οι διαιτητές Istvan Rosman (Ουγγαρία) και Viktor Lazurko (Ουκρανία), ενώ επόπτης στα ματς και παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο WKF Γιώργος Περγιάλης.

Κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης θα είναι ο δεκαεπτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Βοxing Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο “iron Mike” συνοδεία της μάνατζέρ του Τόνιας Φουσέκη θα παρευρεθεί στο ρινγκ για να τιμήσει αθλητές, παράγοντες και υποστηρικτές του αθλήματος, ενώ θα δώσει το παρών στη συνέντευξη και στη ζύγιση των αθλητών.

Η έναρξη του “WKF Santorini Cup 2016 Greece vs Ukraine” θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 και η τιμή του εισιτήριου ανέρχεται στα δώδεκα ευρώ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *