O T. ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΤΩΡΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

“Καλωσήρθες Παναγιώτη!

Ο Σκοπελίτης Παναγιώτης ( Τάκης ), με καταγωγή από την Έξω Γωνιά, του Ανάργυρου Σκοπελίτη και της Ευαγγελίας Δαμίγου, ένωσε τις δυνάμεις του με τους μαχητές του ΤΩΡΑ!

«Εμπιστεύομαι τον Μανόλη Ορφανό και γι’ αυτό στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, θα είμαι υποψήφιος με την Παράταξη του. Εμπιστεύομαι τις θέσεις του, τις πρακτικές του, την μέχρι τώρα πορεία του. Μαζί, θα χτίσουμε το μέλλον των νησιών μας, ένα νέο ελπιδοφόρο αύριο!»

  Ο Παναγιώτης, αποφοίτησε από το ΕΠΑΛ Ηλιούπολης, με ειδικότητα στην οδοντοτεχνική, ενώ μετέπειτα προχώρησε και σε άλλες σπουδές απ’ όπου αποφοίτησε με την ειδικότητα του προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται με τον τουρισμό, διατηρώντας και αναπτύσσοντας διαρκώς, τη δική του επιτυχημένη επιχείρηση στο Hotel Management, ενώ δεν παραλείπει να βρίσκει χρόνο να ασχολείται και με τον αθλητισμό, και ειδικά με το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπά, μένοντας πιστός στην ισχυρή πεποίθηση «νους υγιής εν σώματι υγιεί»

  Ο Παναγιώτης, ενεργός και ανήσυχος πολίτης, δεν αφήνει το μέλλον του τόπου του να το καθορίζουν άλλοι χωρίς να έχει και ο ίδιος λόγο και θέση στα πράγματα, γι’ αυτό και δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα Κοινά!

Έχει εκλεχθεί, στις εκλογές της τοπικής κοινότητας της Έξω Γωνιάς και είναι μέλος στο τοπικό συμβούλιο της!

Δεν αφήνουμε ΤΙΠΟΤΑ στην τύχη και στα όποια αφηγήματα των θεωρητικών, Παναγιώτη μου! Παλεύουμε και προχωράμε μπροστά, με όραμα και σχέδιο! Καλωσήρθες στην ομάδα μας!”.

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *