Ο ΣΥΡΙΖΑ Θήρας, αποχαιρετά τον Δημήτρη Παγκαλίδη

 

 

 

“Σύσσωμος ο Προοδευτικός χώρος και ειδικότερα η οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία  με ειλικρινή θλίψη αποχαιρετά έναν από τους πλέον ανιδιοτελείς, ειλικρινείς και σταθερούς στην πορεία και τις ιδέες του αγωνιστές που πέρασαν από τον τόπο μας.

Ο σύντροφος Δημήτρης Παγκαλίδης υπήρξε ένας αγωνιστής και εργάτης του χώρου μας, που ουδέποτε επεδίωξε την προσωπική προβολή ή το όφελος και ήταν σταθερά προσανατολισμένος στο συλλογικό καλό δείχνοντας παράλληλα πάντοτε ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο.

Ο σύντροφος Δημήτρης Παγκαλίδης όπως λένε όλοι όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, ήταν ένας άνθρωπος δοτικός, συνεπής, σταθερός, που δημιούργησε απ’ όπου κι αν πέρασε κι απ’ όποιο πόστο υπηρέτησε, μόνο φίλους. Η παρουσία ανθρώπων όπως ο σύντροφος  Δημήτρης στο χώρο μας, την Προοδευτική Αριστερά, την οποία αγάπησε και υπηρέτησε αλλά και ειδικότερα η πολυετής ενεργή συμμετοχή του στην Ομάδα Μελών Θήρας – ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  μας τιμά και πλέον θα μας εμπνέει να συνεχίσουμε τους αγώνες μας για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία.

Αποχαιρετούμε λοιπόν τον σύντροφο – φίλο – συναγωνιστή την Τετάρτη 27/03/2024 στις 11:30 στο ΄Γ νεκροταφείο Αθηνών. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την ειλικρίνεια κι εγκαρδιότητά του αλλά και για το ότι τιμούσε πάντα το λόγο και τις φιλίες του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *